Us ve de gust una cremeta freda amb encenalls de pernilet???
Anem per feina!!!
Els ingredients per a dos bols de crema son:
- 1 kg de meló sense pell ni llavors
- 150 ml. de nata sense lactosa
- sal
- pebre
- 50 g. d'encenalls de pernil
Som-hi doncs!!!
- Tallem a trossos el meló i el triturem.
- Afegim la nata, la sal i el pebre al gust i tornem a batre i ho reservem a la nevera.
- En una paella sofregim els encenalls de pernil, els afegim a la crema i...
Ja podem dir adéu a la calor!!!
Bon Profit!!!
Exacte! Molt refrescant, Pilar!
ResponEliminaUyyy... Pilar??? ets nova per aqui??? jejejejej
EliminaGràcies per visitar-nos i pel comentari!!!
Lourdes.
Molt bona idea!!! ..i molt refrescant!!!!
ResponEliminaSalut i petons,
Olga
Estiuc completament d'acord amb tu!!!
EliminaSalut!!!
Lourdes.
A casa som molt de gaspatxo, però haurem de provar aquesta recepta que és una alternativa genial!
ResponEliminaIdeal i refrescant!!!
Elimina