Estem en temporada de meló i préssecs, i al anar a comprar he vist que aquests petits melons estaven d'oferta i he pensat... que faré de postres avui??? algo fresquet... alguna cosa que ens ajudi a passar aquesta xafogor...
I que millor si son productes de temporada???
Doncs... avui farem unes postres de préssec i meló Galià amb Malvasia de Sitges!!!
Comencem???
Els ingredients per aquestes postres son:
- 1 Meló Galià
- 3 préssecs (si es vol, es pot fer amb préssec en almívar)
- 1 copeta de Malvasia de Sitges
Anem al lio!!!
- Tallem el meló per la meitat i li treiem les llavors i amb l'ajut d'una cullereta el buidem i reservem la polpa junt amb el suc que deix anar.
- Pelem i tallem els préssecs a trocets regulars i l'ajuntem amb el meló.
- Reguem tota la fruita amb la Malvasia i deixem reposar a la nevera.
- A l'hora de servir, omplir les dues meitats de la closca del meló, com si fossin dues copes i el que ens sobri, ho posem en copes i...
A degustar aquestes postres tant fresquetes!!!
Bon Profit i Bona Calor!!!
Quin postre més refrescant...i la presentació dins la meitat del meló, fantàstica!
ResponEliminaMoltes gràcies Mònica, com sempre , ets un sol!!!
EliminaPtns i Salut!!!
Lourdes