divendres, 9 d’agost de 2013

Meló i préssec amb Malvasia de Sitges

Estem en temporada de meló i préssecs, i al anar a comprar he vist que aquests petits melons estaven d'oferta i he pensat... que faré de postres avui??? algo fresquet... alguna cosa que ens ajudi a passar aquesta xafogor... 

I que millor si son productes de temporada??? 

Doncs... avui farem unes postres de préssec i meló Galià amb Malvasia de Sitges!!!

Comencem???

Els ingredients per aquestes postres son:
  • 1 Meló Galià
  • 3 préssecs (si es vol, es pot fer amb préssec en almívar)
  • 1 copeta de Malvasia de Sitges
Anem al lio!!!
  1. Tallem el meló per la meitat i li treiem les llavors i amb l'ajut d'una cullereta el buidem i reservem la polpa junt amb el suc que deix anar.
  2. Pelem i tallem els préssecs a trocets regulars i l'ajuntem amb el meló.
  3. Reguem tota la fruita amb la Malvasia i deixem reposar a la nevera.
  4. A l'hora de servir, omplir les dues meitats de la closca del meló, com si fossin dues copes i el que ens sobri, ho posem en copes i...
A degustar aquestes postres tant fresquetes!!!

Bon Profit i Bona Calor!!!






2 comentaris:

  1. Quin postre més refrescant...i la presentació dins la meitat del meló, fantàstica!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Mònica, com sempre , ets un sol!!!
      Ptns i Salut!!!
      Lourdes

      Elimina