dissabte, 10 d’agost de 2013

Timbal de patata amb all i oli

Aprofitant els souvenirs que ens hem portat de Sitges, ahir vam fer una escalivada que treia els sentits i com que ens va sobrar tomàquet escalivat, avui hem improvisat aquest plat... que no te cap desperdici!!!

Anem per feina!!!

Els ingredients per a dues persones son:

  • 4 patates cuites amb pell
  • tomàquet escalivat
  • 2 llaunes de tonyina amb oli d'oliva
  • allioli
Comencem???
  1. Pelem les patates cuites i les xafem amb una forquilla, afegim allioli al gust i fem un puré
  2. Posem el puré al fons d'un motlle rodó.
  3. A sobre de la patata, posem el tomàquet escalivat i a sobre de tot la tonyina escorreguda i...
Tachan!!! Ja tenim aquí un plat exquisit !!!

Bon Profit!!!




9 comentaris:

  1. Todo lo que tiene de sencillo lo tiene de exquisito, muy rico, me ha encantado.Besos.

    ResponElimina
  2. Boníssim!! la veritat és que a vegades les coses més senzilles són les que acaben agradant més, m'apunto la recepta, ara a l'estiu ha d'entrar sola ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que entra sola!!!
      Amb la gana que duia!!! Ajajajajaj
      Ptns!!!

      Elimina
  3. Buuuuffff!!! Quina bona idea!!!! A "timbalejar"!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Olga!!!
      De vegades, les coses que tenim per la nevera no les sabem convinar... però en aquest cas m'en vaig sortir força be, no ???
      Ptns i salut!!!
      Lourdes

      Elimina
  4. No acabo d`entendre el primer pas:Pelem les patates cuites i les xafem amb una forquilla, afegim allioli al gust i fem un puré ( son toteslespatates ques´han de barrejar amb allioli o és unacapa deallioli. Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. si Carmen, agafem les 4 patates i les xafem amb la forquilla, afegim l'allioli que volguem i ho barrejem com si fos un puré.

      Gràcies a tu per la visita.

      Lourdes

      Elimina
  5. Quina pinta Lourdes! Una combinació perfecta i molt estètica!

    ResponElimina