diumenge, 30 de juny de 2013

Pa amb tomàquet i pernil

Els divendres a la nit toca... 


PERNIL!!! ...



i si és del bo i amb pa de pagès torrat i sucat amb uns bons tomacons... encara millor!
Però encara serà millor si es menja en família i bona companyia... no?



Anem per feina...

Per a fer un bon pa amb tomàquet amb pernil per a quatre persones, necessitarem:

  • 8 llesques de pa rodó de pagès
  • 300 g de pernil (a ser possible... del "bo")
  • tomacons de penjar
  • oli d'oliva
  • sal

Comencem?

  1. Torrem el pa per les dues bandes
  2. Suquem el pa torrat amb el tomacó i l'amanim amb un raig d'oli d'oliva i sal, al gust.
  3. Afegim per sobre o pels cantons el pernil... i a gaudir d'un "bocato di cardinale"


Bon Profit!!!


6 comentaris:

  1. Aixó ho fem alguns divendres a la nit i també els
    diumenge al matí per almorçar .
    Una abraçada
    Joan i Sara

    ResponElimina
    Respostes
    1. nosaltres també... cada divendres toca pernil per sopar... i que no falti!!!
      Ptns
      Lourdes.

      Elimina
  2. El millor sopar del món!!!!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. El millor sopar del mon mundial!!! ajajajajajaj
      Salut!!!
      Lourdes

      Elimina
  3. En realitat, jo en menjaria tots els dies de la setmana de pa amb tomàquet i pernil!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ajajajajaja!!! i nosaltres, per això em posat un dia a la setmana per menjar-ne... Elos divendres toca pernil i així menjem ous i peix la resta de la setmana...

      Elimina