Mmmmmm.... quin sopar més lleuger i saborós!!!
Comencem???
Els ingredients per a 4 persones son:
- 12 filets de lluç
- 1 ou
- farina
- sal
- oli
- 4 cabdells d'enciam
- unes olives
- uns espàrrecs
Anem per feina!!!
- Posem l'oli a escalfar i mentre, salem el peix i batem l'ou.
- Passem el peix per la farina i desprès per l'ou.
- Fregim fins que estigui daurat pels dos cantons i...
Acompanyem aquests filets amb una amanideta ben fresqueta!!!
Bon Profit!!!
Quin peixet més bo! Una abraçada!
ResponEliminaA casa ens agrada molt i de vegades l'acompanyem d'una salseta feta amb maionesa i romesco de la marca Feliubadaló... boníssim!!!
EliminaPtns!!!
Queden molt bons, arrebossats, Lourdes! Com que el lluç, el pobre, té poc gust... l'has fet més suculent i bo! Bon cap de setmana
ResponEliminaGràcies Marina!!!
EliminaPtns
Lourdes.
Ma iaia ens el preparava així.......mmmmm.....
ResponEliminaGràcies per transportar-me a la infantesa!!!
Salut i petons,
Olga
No es mereixen guapetona!!!
EliminaPtns i sobre tot... Salut!!!
Lourdes.
Una bona manera de fer menjar peix als més menuts !!!!
ResponEliminaI els no tant menuts també... que amb això de les espines... n'hi ha un de gros que es un llepafils... Ajajajaja!!!
EliminaPtns
Lourdes