divendres, 7 de juny de 2013

Lluç a la romana

Els dijous per la nit, toca peix, i avui ens hem decidit a fer uns filetets de lluç a la romana, que amb l'ou batut... els deixa molt melosos i acompanyats d'uns cabdells d'enciam...
Mmmmmm.... quin sopar més lleuger i saborós!!!

Comencem???

Els ingredients per a 4 persones son:

  • 12 filets de lluç 
  • 1 ou 
  • farina
  • sal
  • oli
  • 4 cabdells d'enciam
  • unes olives
  • uns espàrrecs
Anem per feina!!!
  1. Posem l'oli a escalfar i mentre, salem el peix i batem l'ou.
  2. Passem el peix per la farina i desprès per l'ou.
  3. Fregim fins que estigui daurat pels dos cantons i...
Acompanyem aquests filets amb una amanideta ben fresqueta!!!

Bon Profit!!!



8 comentaris:

  1. Respostes
    1. A casa ens agrada molt i de vegades l'acompanyem d'una salseta feta amb maionesa i romesco de la marca Feliubadaló... boníssim!!!
      Ptns!!!

      Elimina
  2. Queden molt bons, arrebossats, Lourdes! Com que el lluç, el pobre, té poc gust... l'has fet més suculent i bo! Bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Ma iaia ens el preparava així.......mmmmm.....
    Gràcies per transportar-me a la infantesa!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es mereixen guapetona!!!
      Ptns i sobre tot... Salut!!!
      Lourdes.

      Elimina
  4. Una bona manera de fer menjar peix als més menuts !!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I els no tant menuts també... que amb això de les espines... n'hi ha un de gros que es un llepafils... Ajajajaja!!!
      Ptns
      Lourdes

      Elimina