dissabte, 25 de maig de 2013

Pizzes a la carta

Com cada dissabte, toca pizza, pero avui, sembla que estem inspirats... i es que cadascu, la vol d'una manera diferent... aixi que les farem a la carta...

En Robert, la vol d'escalivada amb carxofes, esparrecs i anxoves, l'Adrià de tres formatges, la Marina de salmó, esparrecs i crema de llet i jo de pinya, esparrecs i tonyina...

Aixi que som-hi, que la feina s'ens acumula!!!

Els ingredients per aquestes pizzes son:

  • 4 bases de pizza refrigerades
  • Un pot de tomaquet fregit
  • Orenga
  • Una llauneta d'esparrecs 
  • Un pot de cors de carxofes bullides
  • Un pot d'anxoves en oli d'oliva
  • Una llauna de pinya en el seu suc
  • 100 g. d'escalivada (pebrot i alberginia escalivats al foc)
  • Una llauna de tonyina en oli d'oliva
  • 100 g. de salmó fumat
  • 100 ml. de crema de llet
  • 300 g. de barreja de tres formatges ( cheddar, emmental, mozzarella)

Apa doncs!!! Anem al lio...

  1. Per totes les pizzes, el primer de tot es estirar la masa amb un corró.
  2. Sucar-les amb el tomaquet fregit i empolsinar-les amb orenga.
  3. Tot seguit enfornar-les uns 10 minuts a 200 °
Ara, farem els farcits...

PIZZA D'EN ROBERT:
  1. Un cop treta del forn, la farcirem amb unes tires de pebrot escalivat, unes tires d'alberginia, uns cors de carxofa tallats per la meitat, uns filets d'anxova, uns esparrecs tallats a lo llarg. 
  2. Ho empolsinarem tot amb la barreja de formatges.
  3. Ho enfornem uns minuts a 250° fins que estigui daurada.




PIZZA DE L'ADRIÀ:

  1. Aquesta es la mes facil, doncs nomes s'ha de farcir amb força barreja de formatges.
  2. Enfornar-la a 250° fins que el formatge estigui ben fos.




PIZZA DE LA MARINA:
  1. Posarem un llit de salmó, a sobre uns esparrecs tallats a lo llarg, ho empolsinem amb la barreja de formatges i per ultim ho reguem amb una mica de crema de llet .
  2. Ho enfornem a 250° fins que estih¡gui al nostre gust.




LA MEVA PIZZA:
  1. Escorrem i esmicolem be la tonyina i la posem a la pizza, tot seguit i afegim uns tallets de pinya, ho empolsinem amb la barreja de formatges.
  2. Ho enfornem a 250° durant uns 10 minuts, i...




... A gaudir d'un dissabte a la vora del foc!!!

Bon Profit!!!


12 comentaris:

  1. No sabria pas quina escollir!! la pizza és lo que més m'agrada del món XD

    ResponElimina
  2. Jo en menjaria un trosset de cada una! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que la pizza ens fa sortir del pas... i es tant bona...
      Ptns

      Elimina
  3. Quines pizzes més bones, Lourdes! Jo em quedo amb la Marina, va, per fer honor al meu nom... he he he. Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ajajajajajaj... molt be!!! Menjate-la tota!!!
      Ptns
      Lourdes

      Elimina
  4. M'agraden totes!! Viure a casa teva ha de ser un dilema :) Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ajajajajjaja... molts dies ens toca menjar a la carta... sobre tot els dies que toquen relleus(sobres de menjar de varios dies...no es pot llençar res!!!)
      Ptns
      Lourdes

      Elimina
  5. Mare meva... jo també vull venir a casa teva, a la carta!!!!
    La veritat és que n'agafaria un trosset de cada una!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. I jo a la teva segur que també menjaria molt be!!!
      Ptns
      Lourdes

      Elimina
  6. Me venia genial una para la cena de esta noche.
    Si me permites una sugerencia porque no quitas la verificación de comentarios son las letras esas raras que hay que escribir para poder dejarte un comentario y la mayoría de ocasiones no se entienden.

    ResponElimina
    Respostes
    1. uyyy... pues no sabia que estaban activados... voy a ver como sacarlos...
      Gracias por tu visita Trini
      Bss.
      Lourdes

      Elimina