diumenge, 19 de maig de 2013

Conill rostit

Els diumenges son dies de descans, pero encara i aixi, el dinar no perdona i s'ha de fer igual, ja que no esta la cosa com per sortir a dinar cada diumenge fora de casa...
Així que agafem-nos-ho amb alegria i fem un bon dinar de diumenge!!!

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:
  • 1 conill tallat a trossos
  • 1 ceba ratllada
  • 2 tomaquets ratllats
  • 1 fulla de llorer
  • Farigola
  • Romani
  • 1 vaset de vi blanc
  • 50 g. de moixernons secs
  • 4 alls
  • Un grapat d'ametlles torrades i pelades
  • Julivert
Som-hi doncs!!!
  1. Posem a remull els moixernons amb aigua ben calenta.
  2. Salpebrem el conill.
  3. En una cassola amb oli, sofregir el conill, i afegir la ceba, el llorer, la farigola i el romani.
  4. Deixar daurar tot junt.
  5. Afegir el vi blanc i deixar evaporar l'alcohol.
  6. Posar el tomaquet i els moixernons i deixar rostir tot plegat fins que el tomaquet estigui cuit.
  7. Fer una picada amb els alls, les ametlles, el julivert i una miqueta d'aigua i avocar-ho a la cassola.
  8. Deixar fer un xup-xup una estoneta i...
A gaudir del diumenge amb molta alegria!!!

Bon Profit !!!


4 comentaris:

  1. delicioso y sin nada de grasas

    ResponElimina
  2. A casa hi afegim el fetget a la picada i un bocinet de chocolata negra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De vegades, l'Avia Nuri, també hi afegia el fetget... però de xocolata no n'hi ha posat mai... Ho probarem la propera vegada!!!!
      Gràcies pel sugeriment!!!!
      Salut!!!
      Lourdes

      Elimina