Així que agafem-nos-ho amb alegria i fem un bon dinar de diumenge!!!
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- 1 conill tallat a trossos
- 1 ceba ratllada
- 2 tomaquets ratllats
- 1 fulla de llorer
- Farigola
- Romani
- 1 vaset de vi blanc
- 50 g. de moixernons secs
- 4 alls
- Un grapat d'ametlles torrades i pelades
- Julivert
- Posem a remull els moixernons amb aigua ben calenta.
- Salpebrem el conill.
- En una cassola amb oli, sofregir el conill, i afegir la ceba, el llorer, la farigola i el romani.
- Deixar daurar tot junt.
- Afegir el vi blanc i deixar evaporar l'alcohol.
- Posar el tomaquet i els moixernons i deixar rostir tot plegat fins que el tomaquet estigui cuit.
- Fer una picada amb els alls, les ametlles, el julivert i una miqueta d'aigua i avocar-ho a la cassola.
- Deixar fer un xup-xup una estoneta i...
A gaudir del diumenge amb molta alegria!!!
Bon Profit !!!
delicioso y sin nada de grasas
ResponEliminaGracias por tu visita
EliminaLourdes
A casa hi afegim el fetget a la picada i un bocinet de chocolata negra.
ResponEliminaDe vegades, l'Avia Nuri, també hi afegia el fetget... però de xocolata no n'hi ha posat mai... Ho probarem la propera vegada!!!!
EliminaGràcies pel sugeriment!!!!
Salut!!!
Lourdes