divendres, 24 de maig de 2013

Formatge amb oli i pebre de colors

Els divendres per sopar, sempre fem pa amb tomàquet.
El pa ha de ser de pagès de quilo i torrat, i els tomàquets, millor si son tomacons de penjar, d'aquells que ho suquen tot i nomes en queda la pell...
I per acompanyar-ho i posem pernil salat del bó!!! i com no... un formatget d'aquells ben curadets i sequets, que tenen tots els aromes del mon!!!

Que necessitem per fer aquest formatge???

  • 1 cunya de formatge d'ovella ben curat.
  • Oli d'oliva
  • 1 molinet de pebre de colors

I com ho prepararem???

  1. Pelem la cunya de formatge i la tallem a triangles primets.
  2. Ho posem al plat i afegim un bon raig d'oli.
  3. Espolsem a sobre el pebre de colors recent molgut al gust i....
A gaudir d'un Friday night!!!

Bon Profit!!!





2 comentaris:

  1. Te'l pillo per fer-lo divendres que ve!!! A mi aquesta barreja de pebres acolorida m'agrada molt! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et recomano que compris el formatge uns dies abans i que el deixis obert al calaix de la nevera... s'assecarà mes i sortirà mes saboros...
      Ptns
      Lourdes

      Elimina