El pa ha de ser de pagès de quilo i torrat, i els tomàquets, millor si son tomacons de penjar, d'aquells que ho suquen tot i nomes en queda la pell...
I per acompanyar-ho i posem pernil salat del bó!!! i com no... un formatget d'aquells ben curadets i sequets, que tenen tots els aromes del mon!!!
Que necessitem per fer aquest formatge???
- 1 cunya de formatge d'ovella ben curat.
- Oli d'oliva
- 1 molinet de pebre de colors
I com ho prepararem???
- Pelem la cunya de formatge i la tallem a triangles primets.
- Ho posem al plat i afegim un bon raig d'oli.
- Espolsem a sobre el pebre de colors recent molgut al gust i....
A gaudir d'un Friday night!!!
Bon Profit!!!
Te'l pillo per fer-lo divendres que ve!!! A mi aquesta barreja de pebres acolorida m'agrada molt! Una abraçada!
ResponEliminaEt recomano que compris el formatge uns dies abans i que el deixis obert al calaix de la nevera... s'assecarà mes i sortirà mes saboros...
EliminaPtns
Lourdes