dissabte, 29 de juny de 2013

Amanida amb vinagreta de mostassa

I seguim fent amanidetes!!!!

Aquest cop... d'aprofitament, per buidar la nevera i poder marxar de cap de setmana, sense deixar res que es pugui fer malbé, però aquest cop amb un toc una mica diferent...

Descobrim aquest toc????


Som-hi doncs!!!

Els ingredients per a una bona amanida son:
  • Brots tendres d'amanida
  • 1 pot de formatge fresc tipus Burgos tallat a daus
  • 2 rodanxes de pinya tallat a daus
  • 2 talls de pernil de gall dindi tallat a daus
  • 1 poma tallat a daus
  • 1 llauna de tonyina amb oli d'oliva, esmicolada
  • 6 palets de surimi tallat a daus
Per la vinagreta necessitarem:
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de vinagre de Xerés
  • 1 cullerada de mostassa a la antiga
  • Sal
Anem per feina!!!
  1. Rentem, escorrem i posem al plat els enciams i els salem
  2. A sobre posem la resta d'ingredients.
  3. Fer una vinagreta, emulsionant l'oli, el vinagre i la mostassa
  4. Amanir-ho i...
Bon Profit!!!


Ja tenim aquí totes les restes de la nevera amb el toc de la poma i la mostassa!!!

6 comentaris:

  1. la mostassa li dóna un gust molt característic. Amb aquesta caloreta ben molt de gust les amanides fresques!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. es que quan fa calor... tot el que sigui fresquet entra la mar de bé

      Elimina
  2. Aquesta cuina d'aprofitament és fantàstica! I la salseta de mostassa li ha de donar un toc genial!

    ResponElimina
  3. M'encanten les amanides d'aprofitament. Mai no queden igual, per molt que ho intentis! Cada cop s'hi afegeix o hi falta algun ingredient que fan que no quedin mai com l'anterior vegada. La vinagreta deu donar un gustet boníssim!
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es veritat... cada vegada es única... però el gust es genial !!!
      Lourdes

      Elimina