Així que anem al lio!!!
Que necessitem per fer dos plats d'amanida???
- 1 pit de pollastre tallat a daus petits
- 2 grans d'all
- sal
- pebre
- oli
- farigola
- 100 g. d'espirals de colors
- 4 rodanxes de pinya en el seu suc
- 100 g. d'enciam iceberg
- 4 cullerades soperes de maionesa
- 2 cullerada sopera de ketchup
I com ho prepararem???
- Pel mati, posem en un bol el pit de pollastre, salpebrat, i afegim l'all laminat, la farigola i un bon raig d'oli d'oliva. Reservem a la nevera unes hores per que agafi tots els gustos.
- Bullim la pasta amb aigua i sal, tal com ens indica el paquet i refredem
- Fregim el pollastre i el deixem refredar
- Tallem la pinya a trossos i barregem amb l'enciam tallat a juliana.
- Fem la salsa rosa amb la maionesa, el ketchup, unes culleradetes del suc de la pinya.
- Barregem l'amanida amb el pollastre, ja fred i la pasta, ho amanim tot plegat amb la salsa rosa i...
Ja podem degustar la nostra amanideta d'estiu!!!
Bon Profit!!!
Una amanida genial! Quin sopar més deliciós!
ResponEliminaGràcies Mònica!!!
EliminaEts un solet.
Ptns
Lourdes