divendres, 28 de juny de 2013

Amanida de pasta amb pinya i pollastre

El sopar d'avui es una mica mes laboriós... no per la complicació del plat en si... sinó per l'estona que es tarda en fer... comences al mati a marinar el pollastre i acabes a la nit menjant-lo!!!



Així que anem al lio!!!

Que necessitem per fer dos plats d'amanida???
  • 1 pit de pollastre tallat a daus petits
  • 2 grans d'all
  • sal 
  • pebre
  • oli
  • farigola
  • 100 g. d'espirals de colors
  • 4 rodanxes de pinya en el seu suc
  • 100 g. d'enciam iceberg
  • 4 cullerades soperes de maionesa
  • 2 cullerada sopera de ketchup
I com ho prepararem???
  1. Pel mati, posem en un bol el pit de pollastre, salpebrat, i afegim l'all laminat, la farigola i un bon raig d'oli d'oliva. Reservem a la nevera unes hores per que agafi tots els gustos.
  2. Bullim la pasta amb aigua i sal, tal com ens indica el paquet i refredem
  3. Fregim el pollastre i el deixem refredar
  4. Tallem la pinya a trossos i barregem amb l'enciam tallat a juliana.
  5. Fem la salsa rosa amb la maionesa, el ketchup, unes culleradetes del suc de la pinya.
  6. Barregem l'amanida amb el pollastre, ja fred i la pasta, ho amanim tot plegat amb la salsa rosa i...
Ja podem degustar la nostra amanideta d'estiu!!!

Bon Profit!!!


2 comentaris: