dimecres, 15 d’agost de 2012

Pastis de carabassó

Avui es dia 15 i aquest dia s'acostuma a publicar la recepta del 15 que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata Desfeta

La veritat es que mai hi hem participat... però algun dia tenia que ser el primer i espero fer-ho be i a temps... a veure que passa...
Aquest mes la recepta del 15 va dedicada al carabassó... i a casa n'hi ha un munt!!! i es que quan ve la època del carabassó ... venen tots de cop i no saps que fer amb ells!!!
Comencem???

Els ingredients per a un pastis son:

  • una base de pasta brisa refrigerada
  • 100 gr. de bacon a daus
  • un carabassó petit
  • una ceba ratllada
  • 250 ml. de nata de cuinar ( en el nostre cas es nata sense lactosa, ja que soc intolerant a la lactosa)
  • 2 ous
  • sal
  • oli
  • pebre
Som-hi doncs!!!

  1. Escalfem el forn a 210º, per d'alt i baix.
  2. Posem la massa en un motlle i l'enfornem durant uns 10 minuts.
  3. Mentre, en una paella, fregim el carabassó tallat a rodanxes primes, el bacon i la ceba per tandes tot salat i ho reservem.
  4. En un bol batem els ous junt amb la nata , sal i pebre i ho barregem amb la farsa.
  5. Treiem la pasta brisa del forn i la omplim amb la barreja del carabassó i la tornem a posar al forn uns 15 minuts mes i...
A gaudir dels carabassons de l'hort!!!

Bon Profit!!!



4 comentaris:

  1. Però quina delícia de pastís!! Ho has fet perfecte, i si mai vols participar altra vegada, que sàpigues que sino pots el 15 pots publicar un altre dia, cap problema, tenim poques normes! jejeje
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltisimes gracies Sandra!!!! ha estat un plaer i sempre que pugui faré la recepta del 15!!!
      Una abraçada molt forta.<3

      Elimina
  2. No he provat mai de fer aquest pastís amb carbassó. Fa molt bona pinta, ja ho probaré.

    Sussi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies per passar pel meu blog, Sussi!!! Espero que t'agradi.
      Petonets ♥

      Elimina