Aquesta nit hem fet un llenguado sense cap complicació i ha quedat per llepar-se els dits!!!
Som-hi doncs!!!
Els ingredients per a dos persones son:
- Dos llenguados sense pells
- farina blanca
- 300 gr. de gambes pelades
- Sal
- alls
- julivert
- oli
Comencem???
- Salar els llenguados i les gambes i enfarinar els llenguados. Reservar.
- En una paella amb una mica d'oli, fregir les gambes i quan comencin a estar una mica blanques afegir alls i julivert trinxats. Remenar i deixar que s'acabin de coure. Reservar.
- A la mateixa paella fregir els llenguados fins que quedin ben dauradets i emplatar.
- Posar a sobre una mica del suc de les gambes i les gambes pels costats guarnint el plat.
Es pot acompanyar d'una amanida de tomàquets amb alls o una amanida de barreja d'enciams amb tomàquet i espàrrecs amb vinagreta de mostassa i...
A gaudir d'aquest plat!!!
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada