divendres, 10 d’agost de 2012

Llenguado arrebossat amb gambetes amb alls

I seguim amb les receptes senzilletes per passar l'estiu i sobreviure a la calor...
Aquesta nit hem fet un llenguado sense cap complicació i ha quedat per llepar-se els dits!!!

Som-hi doncs!!!

Els ingredients per a dos persones son:

  • Dos llenguados sense pells
  • farina blanca
  • 300 gr. de gambes pelades
  • Sal
  • alls
  • julivert 
  • oli
Comencem???
  1. Salar els llenguados i les gambes i enfarinar els llenguados. Reservar.
  2. En una paella amb una mica d'oli, fregir les gambes i quan comencin a estar una mica blanques afegir alls i julivert trinxats. Remenar i deixar que s'acabin de coure. Reservar.
  3. A la mateixa paella fregir els llenguados fins que quedin ben dauradets i emplatar.
  4. Posar a sobre una mica del suc de les gambes i les gambes pels costats guarnint el plat.
Es pot acompanyar d'una amanida de tomàquets amb alls o una amanida de barreja d'enciams amb tomàquet i espàrrecs amb vinagreta de mostassa i...
A gaudir d'aquest plat!!!

Bon Profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada