divendres, 10 de febrer del 2012

Vedella estofada

A l'hivern, de vegades, ens fa falta un àpat una mica calòric, i aquest es un d'aquells que ens fa passar el fred ... ideal per aquestes dates.

Per a quatre persones necessitarem:

  • 1 kg. de conill o jarret de vedella tallada a quadrats
  • 1 ceba ratllada
  • 2 tomàquets ratllats
  • 6 patates esqueixades
  • 1 got de vi
  • una fulla de llorer
  • alls
  • un clau d'especie
  • Brou
  • Sal i pebre
Comencem?

  1. Sofregirem, en una cassola, la carn, salpebrada junt amb el llorer, els alls sencers i el clau fins que quedi una mica daurada.
  2. Afegir la ceba i deixar coure uns minuts.
  3. A continuació posar-hi el tomàquet i sofregir tot junt una miqueta.
  4. Abocar-hi el vi i el brou, que cobreixi la carn i deixar coure mes o menys una horeta.
  5. Afegir les patates( han d'estar esqueixades per que deixin anar el midó que tenen i espessir el guisat) i deixar que bulli fins que estiguin cuites.
I tot seguit... a gaudir de l'hivern!!!!
Bon Profit!!!


2 comentaris:

  1. Uhmmmm que rico!! la verdad es que son los mejores para combatir el frió. Yo lo hago igual pero con verduritas.
    Lourdes me acabo de dar cuenta que no te sigo en el blog, ahora mismo lo soluciono.
    Bsts y Bonanit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues igual me animo y algun dia le pongo verduras!!!!
      Y gracias por seguirme Conchi, bienvenida
      Bss.
      Lourdes.

      Elimina