dijous, 28 de gener de 2016

Sardines amb all i julivert

Tant si fa fred o fa calor, cada setmana, procuro fer, un parell de cops, peix per sopar.
I encara que, m'encanta el salmó (per si no ho sabieu :D) el vario per no aburrir al personal de casa... uns dies faig lluç, uns altres bacallà , de vegades maires o tonyina i algun cop llenguado o rap...

I avuí li ha tocat el torn a les sardines, peix ric en Omega 3, tant beneficiós pel nostre cos.

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son :
* 1 kg.  de sardines
* sal
* Farina blanca
* Oli
* Alls
* Julivert

Anem per feina!!!
1.- Traiem el cap i la tripa a les sardines, les rentem i les salem. Deixem reposar una estona.
2.- Mentrestant, a la batedora, posar uns quants alls, julivert al gust i oli i triturar per fer un oli d'all i julivert. Reservar.
3.- Ara,  posem al foc una paella amb oli d'oliva i mentre s'escalfa, enfarinem les sardines.
4.- Les anem fregint per tandes, pels dos costats i les posem a sobre d'un paper absorbent.
5.- Emplatem, posant les sardines al plat amb un bon raig d'oli d'all i julivert i...

A gaudir de l'omega 3!!!

Bon Profit!!!


1 comentari:

  1. M'encanteeeeen, així fregidetes!!!!
    Però com que no m'agrada l'olor que fan les faig, gairebé igual, sense enfarinar-les i al forn. No és el mateix...però tb són molt bones!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina