dilluns, 20 de maig del 2013

Tanda de Premis!!!

Doncs, mentre estava fotudeta, m'han arribat un munt de premis... serà per animar-me??? jejejejejej...
Aquesta serà una entrada mooolt llarga!!! jejeje

Vull agrair a la Mònica de Ensucrat, a l'Agata de Receptes amb vida, i a la Dolors de Hi ha bruixes a la cuina pel premi Liebster award


Aquest premi està dedicat a la promoció de "petits" blocs com els nostres, i les normes bàsiques son;
  • Hem de respondre 11 preguntes que ens formulen.
  • Desprès hem de premiar a 11 blogs de menys de 200 seguidors.
  • Hem, de preparar 11 preguntes mes pels blogs premiats 
  • I per últim, informar a tots ells de que han estats premiats.
Així que comencem amb el qüestionari de la Mònica de Ensucrat!!!
  1. Com va començar la vostra afició per la cuina o la pastisseria?
    De fet, a casa sempre ha cuinat l'avia Nuri, es des de fa uns anys que li estic agafant el relleu
  2. Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional? Doncs no gaire... jo soc perruquera... jejejejej
  3. Quan vau decidir crear un bloc?Ja fa mes d'un any que el blog està obert, però la idea de fer-lo ja feia temps que em rondava pel cap, per poder recopilar totes les receptes que tenia repartides en llibretes i demès paperets...
  4. Amb quina finalitat el vau crear? El blog, en un principi, es un homenatge a la meva mare, l'avia Nuri, una gran cuinera, i de fet es la meva llibreta de cuina on vaig penjant totes les receptes que ella ha fet tota la vida i d'altres de collita pròpia, o que m'han donat clientes de la pelu o he tret d'internet
  5. Creieu que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica? I tant que si!!!
  6. Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria? De vegades, participo en algun repte mensual, tipus la recepta del 15,  memòries d'una cuinera...
  7. Quina és la recepta dolça que millor us surt? jejeje... la crema catalana expressss, feta al microones
  8. I de salada?  tot tipus de pasta... m'encanta la pasta
  9. Teniu algun blocaire famós de referència?  Molts
  10. I de cuiner o pastisser, sou fan d'algun en concret? Cap en concret
  11. En quina recepta esteu treballant ara? Avui he actualitzat una de les primeres receptes que vaig penjar al blog... Galets amb salsa de salmó.
Ara contestaré a les 11 preguntes de l'Agata de Receptes amb vida ...
  1. Quina és la teva recepta estrella?
    Tot tipus de pasta
  2. A quin curs de cuina t'agradaria assistir?  Algun de pastisseria i masses
  3. Quin producte recomanaries de la nostra terra?
    Els embotits artesanals, on hi hagi una bona botifarra o llonganissa...
  4. Quin vi?  Un Penedes blanc, Vinya Esmeralda de Torres
  5. Com seria el teu sopar ideal?  En bona companyia, una bona colla d'amics davant d'un pa amb tomàquet amb pernil!!!
  6. On creus que es pot comprar bon pa?
    A una fleca tradicional de forn de llenya
  7. Un mercat que t'agradi.
    El setmanal de La Seu
  8. Mar o muntanya? Les dues coses, fixat que jo soc de platja però ja fa mes de 20 anys que visc a la muntanya...
  9. Quin menú prepararies per fer contents els nens?
    Espaguetis amb hamburgueses
  10. L'aperitiu ideal és....  a base de montaditos i pastes de full salades
  11. I el millor entrepà?  El de pernil salat!!!
I per acabar contestaré el formulari de la Dolors de Hi ha bruixes a la cuina ...
  1. Cuinar és per mi...  una vàlvula d'escape
  2. Mai cuino sense...
    música
  3. La recepta que sempre em treu d'un mal pas és...  un bon plat de pasta i un postres de pasta de full
  4. Aquell plat o postres que us encanta però no us atreviu a fer...  Algun pastis de fondant... m'atrau molt però em sembla que no sabria per on començar...
  5. La recepta que al fer-la us ajuda a desconnectar és...  amanides... de qualsevol cosa... i amb qualsevol vinagreta
  6. Per a qui cuineu amb més ganes que mai? Pel meus de casa... pels meus amics... 
  7. Dolç o salat?
    Salat 
  8. Cuina tradicional o de mercat?
    Sens dubte... tradicional
  9. La millor experiència culinària que heu tingut fins ara és...  no sabria que dir-te... però segur que poder cuinar al costat de la meva mare
  10. Un aliment que no us agrada gens és...  el fetge!!! eggssss!!!
I ara la meva llista de 11 nominats...
  1. Quin es el teu plat preferit?
  2. Que t'enduries a una illa deserta?
  3. Que es el primer que fas quan arribes a casa?
  4. A l'hora de anar a comprar... sols fer-te una llista?
  5. Que prefereixes, supermercat o la botigueta de la cantonada?
  6. Carn o peix?
  7. Cinema o llibres?
  8. Sols menjar de tupper al treball, o menges a casa?
  9. El millor àpat que has provat es...
  10. I el pitjor???
  11. Que n'has tret de bo d'aquest temps que ests blogger?

I un cop acabat el primer bloc de premis, comencem el segon... la Mònica del Ensucrat  m'ha atorgat el  premi "Best blog"

Aquest premi, també es per promocionar els blogs de menys de 200 seguidors i les normes bàsiques son:
  • Contestar el formulari que et fan 
  • Formular 11 preguntes mes per que contestin els meus premiats
  • Nominar a 20 blogs
  • Notificar-lis que han siguts premiats
Així que tal com fa la Mònica, paso a contestar les preguntes que ella em formula...
  1. Com va començar la vostra afició per la cuina o la pastisseria?
    De fet, a casa sempre ha cuinat l'avia Nuri, es des de fa uns anys que li estic agafant el relleu
  2. Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?
    Doncs no gaire... jo soc perruquera... jejejejej
  3. Quan vau decidir crear un bloc? Ja fa mes d'un any que el blog està obert, però la idea de fer-lo ja feia temps que em rondava pel cap, per poder recopilar totes les receptes que tenia repartides en llibretes i demès paperets...
  4. Amb quina finalitat el vau crear? El blog, en un principi, es un homenatge a la meva mare, l'avia Nuri, una gran cuinera, i de fet es la meva llibreta de cuina on vaig penjant totes les receptes que ella ha fet tota la vida i d'altres de collita pròpia, o que m'han donat clients de la pelu o d'internet
  5. Creieu que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica? I tant que si!!!
  6. Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria? De vegades si
  7. Quina és la recepta dolça que millor us surt? jejeje... la crema catalana expressss, feta al microones
  8. I de salada?  Tot tipus de pasta... m'encanta la pasta
  9. Teniu algun blocaire famós de referència?  Molts
  10. I de cuiner o pastisser, sou fan d'algun en concret?  Cap en concret
  11. En quina recepta esteu treballant ara?  Avui he actualitzat una de les primeres receptes que vaig penjar al blog... Galets amb salsa de salmó.
I els meus nominats son...
  1. http://lacuinadelolga.blogspot.com.es/
  2. http://quimalesmevesreceptes.blogspot.com.es/
  3. http://fruitssaborosos.blogspot.com.es/
  4. http://cuinantentrellibres.blogspot.com.es/
  5. http://tothomalacuina.blogspot.com.es/
  6. http://www.pebreixocolata.blogspot.com.es/
  7. http://www.b12.cat/
  8. http://desdelsaladar.blogspot.com.es/
  9. http://elmagoylabruja.blogspot.com.es/
  10. http://carmetarusquilleta.blogspot.com.es/
  11. http://persucar-hipa.blogspot.com.es/
  12. http://iperpostresblogdepostres.blogspot.com.es/
  13. http://canmiseries.blogspot.com.es/
  14. http://cuinadelcalciner.blogspot.com.es/
  15. http://cuinadiari.blogspot.com.es/
  16. http://blogcanalcuina.blogspot.com.es/
  17. http://lagemmotaalacuina.blogspot.com.es/
  18. http://deliciesdellimona.blogspot.com.es/
  19. http://elplatdeldia.blogspot.com.es/
  20. http://totesboelquelollacou.blogspot.com/
I les meves preguntes son...
  1. Quan veu decidir de començar a escriure el vostre blog?
  2. Quin era el vostre objectiu?
  3. Que us agrada mes, el dolç o el salat?
  4. Quan us expliquen o trobeu una recepta a Internet, la feu pas a pas igual o hi poseu el vostre toc personal?
  5. Quin estri de cuina es indispensable per a vosaltres?
  6. A quina botiga us perdríeu?
  7. i a quin país???
  8. Que sou?  au diürna o nocturna?
  9. El millor embotit es...
  10. I el millor pastis?
  11. I per ultim... Quin es el millor moment del dia?


I per ultim, la Colometa del blog de cuina La Colometa m'ha donat el premi The Versatile Blogger


Aquest es un altre d'aquest premis per promocionar els petits blogs, i encara que es simbòlic, no es menys important...i les seves normes bàsiques son:
  • Donar les gràcies al blog que te l'ha atorgat
  • Descriure com ets.
  • Donar el premi a 15 blogs mes...
Així que anem al lio!!!
  1. Encara que ja ho vaig fer al seu blog en el seu moment, vull donar les gràcies a la Colometa per haver-me atorgat aquest premi. Mil gràcies, ja que això sempre aixeca l'anim a seguir amb aquesta tasca d'escriure un blog!!!
  2. Això de descriure'm... ufff... encara que no ho sembli, soc molt vergonyosa, i em poso molt vermella davant de algunes situacions...
    Soc amiga dels meus amics i procuro no trair mai a ningú... 
  3. I els meus 15 premiats son...
  1. http://tothomalacuina.blogspot.com.es/
  2. http://www.pebreixocolata.blogspot.com.es/
  3. http://www.b12.cat/
  4. http://desdelsaladar.blogspot.com.es/
  5. http://elmagoylabruja.blogspot.com.es/
  6. http://carmetarusquilleta.blogspot.com.es/
  7. http://persucar-hipa.blogspot.com.es/
  8. http://iperpostresblogdepostres.blogspot.com.es/
  9. http://canmiseries.blogspot.com.es/
  10. http://cuinadelcalciner.blogspot.com.es/
  11. http://cuinadiari.blogspot.com.es/
  12. http://blogcanalcuina.blogspot.com.es/
  13. http://lagemmotaalacuina.blogspot.com.es/
  14. http://deliciesdellimona.blogspot.com.es/
  15. http://elplatdeldia.blogspot.com.es/
Enhorabona a tots els premiats, tots us ho mereixeu, ja que teniu uns grans blogs i feu una gran tasca.

Fins aviat i...

Bon Profit!!!




24 comentaris:

  1. M'alegra molt que ja estiguis bé, i que hagis rebuts aquests merescudíssims premis!!!

    ResponElimina
  2. Hola Lourdes!

    Moltíssimes gràcies per tots aquests premis!!! M'han fet moltíssima il·lusió!!!

    I et felicito a tu per haver-los rebut!!! Te'ls mereixes molt! El teu bloc és fantàstic i entranyable! Una cuina molt acollidora que sempre és agradable visitar!

    M'alegro molt de que estiguis ja recuperada de les teves molèsties! Ànims i paciència! Aprofita la baixa per dsscansar i pensar eb noves receptes :)

    Petonets!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja estan totes pensades Carmeta!!!
      ajajajajjaja... tu també tens un gran blog!!! i m'agrada visitar-lo tot sovint... encara que de vegades no comenti res...
      Ptons i enhorabona pels tres premis rebuts... ara et paso el relleu i apa!!! a fer un post amb aquests premis virtuals
      Ptons i Fins aviat!!!
      Lourdes

      Elimina
  3. Moltes gràcies Lourdes per recordar-te'n de nosaltres a l'hora de repartir premis. Molts petons i que et milloris.
    Pilar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltissimes gràcies per venir a veure'm!!!
      Us el mereixeu per la labor que esteu fent!!!
      Ptns i fins aviat!!
      Lourdes

      Elimina
  4. Uaaaauuu quants prems! Moltes gràcies Lourdes per pensar en el meu blog! Sempre és una gran satisfacció rebre premis de les més expertes!
    Moltes gràcies!!!
    Petons.
    Montse
    Iperpostresblogdepostres

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aqui totes som "expertes", Montse!!!
      La mateixa experiencia i ganes de tirar aixó endavant!!!
      Gràcies a tu per llegir-nos
      Ptons
      Lourdes

      Elimina
  5. Ohhh, quina sorpresa!!!! I sorpresa de les bones, eh? Moltes gràcies i mil i una abraçades.

    ResponElimina
  6. Ei, moltes felicitats i moltes gràcies! Em fan moltíssima il·lusió! Aquesta mena de reconeixement m'anima molt a seguir dedicant temps al blog. MOLTÍSSIMES gràcies!
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es per petites coses com aquestes que val la pena de seguir fent aquest blog!!!
      Gràcies a vosaltres!!!
      Lourdes

      Elimina
  7. Loures, moltíssimes gràcies per atorgar-nos aquests dos premis!!!! ens fa moltíssima il.lusió i ens dona ganes per continuar!!! Ens llegim!! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per llegir-nos!!!
      Petons i fins aviat!!!

      Elimina
  8. Felicitats pels premis! M'ha fet molta il·lusió que pensessis en el meu blog per concedir-me algun premi! La meva sorpresa ha estat màxima quan he vist que me n¡havies atorgat dos! Moltes gràcies!!
    Petons ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totes us el mereixeu!!! Feu una gran tasca als vostres blogs!!!
      Ptns
      Lourdes

      Elimina
  9. moltes gràcies per recordar-te de mi i la meva cuina. Després passo i els agafo

    petons !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Son tots teus Pili!!!
      Passa quan vulguis
      Unaq abraçada!!!
      Lourdes

      Elimina
  10. Moltíssimes gràcies pels premis! sempre fa il·lusió rebren algun!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per la feina ben feta!!!
      Ptns
      Lourdes

      Elimina
  11. Moltes felicitats!!!! I gràcies per respondre el qüestionari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu Àgata per donar-me'l!!!

      Ptns
      Lourdes

      Elimina
  12. Moltes gràcies Lourdes (encara que vinc una mica tard...).

    Fa molta il.lusió saber que blocs que no coneixia, saben de mi i em volen ajudar a donar-me a conèixer una micona més.
    Ens veiem per aquí!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'el mereixes Gemma!!!
      Pasa quan vulguis que ets molt benvinguda!!!
      Ptns i fins aviat
      Lourdes

      Elimina