dijous, 16 de maig del 2013

Broquetes de tonyina i gambes

Doncs ja torno a estar aquí... poc a poc... però ja he tornat!!!

I amb moltes ganes de penjar un munt de receptes, ja que m'he perdut algun que altre repte... però anirem pas a pas i tot vindrà... a des temps, però vindrà.
I com cada mes les noies del Memòries d'una cuinera ens porten un repte, i aquest mes molt versàtil!!! Ens demanen unes broquetes del que vulguem, dolces, salades... i a casa les hem fet de peix... amb uns daus de tonyina, unes gambetes i uns tomàquets cherry o pebrots del padró... a gust del consumidor...

Comencem???

Els ingredients per a 4 persones son:

  • 16 daus de tonyina
  • 16 gambes pelades
  • 8 tomàquets cherry
  • 8 pebrots del padró
  • 8 pals de broquetes
  • oli d'all i julivert
  • sal
Anem per feina!!!
  1. Enfilem en els pals de broqueta la tonyina, les gambes i les verdures, intercalant-ho.
  2. Salem i ho posem a fer a la planxa.
  3. Ho anem tombant, per que es faci per tot arreu, però deixant que la tonyina no s'arribi a fer del tot, sinó ens quedaria massa seca.
  4. Emplatar, posar pel damunt un raig d'oli d'all i julivert i....
Gaudim d'aquestes broquetes memorables!!!

Bon Profit i... Salut!!!


Aquestes son fetes amb pebrots...

I aquestes son amb tomàquets cherry... Per tots els gustos!!!

8 comentaris:

  1. Caram !! quines broquetes més aparents....segur que estan boníssimes !!! Espere que estigues del tot recuperada. Passat pel meu blog que tens un detallet......

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel detallet Colometa!!!
      m'agradat coneixer-te!!!
      Ptns
      Lourdes

      Elimina
  2. Que bé que estiguis millor i hagis tornat a ple rendiment!!! Et trobàvem a faltar!!! Aquestes broquetes són espectaculars! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Segur que aquestes són molt bones!! i ràpides de fer, com m'agraden!!

    ResponElimina
  4. Me n'alegro de que estiguis més recuperada.
    Les del padró són una caixa de sorpreses, si et toca el picant. M'agrada la idea.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina