diumenge, 29 d’abril de 2012

Mil fulls de Flam

I per complementar el plat tant contundent que hem fet avui, que millor que unes postres dolces?

Els ingredients per a quatre persones son:


  • una placa de mil fulls refrigerat
  • 2 flams
  • un raig de caramel liquid
  • sucre
  • un ou
  • unes galetetes per decorar(opcional)
Comencem?

  1. Pre-escalfem el forn a 210º
  2. Mentres tallem la placa de mil fulls a rectangles i guardem les cantonades.
  3. amb les cantonades, les tallem a triangles i les enrotllem de la part ample a la estreta i retorcem les puntes, els hi tirem sucre per sobre i les posem a la placa del forn
  4. Els rectangles de mil fulls els punxem amb un gabinet perquè no pugin gaire i els posem a la mateixa placa de forn i ho pintem tot amb ou batut i ho enfornem fins que estigui tot daurat.
  5. Quan ja esta, ho treguem del forn i ho deixem refredar.
  6. Ara prepararem el farciment. agafarem els dos flams i els posarem al pot de la batedora junt amb un bon raig de caramel liquid i ho batrem fins que ens quedi ben fi.
  7. Per muntar les postres, posarem en un plat, una placa de mil fulls, a sobre una cullerada de flam i farem un altre pis amb un altre placa de mil fulls i un altre cullerada de flam
  8. Decorarem amb un crusanet que ens ha sortit de enrotllar les puntes i unes galetetes de xocolata, i...
A gaudir del moment dolç!!!

Bon Profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada