Els ingredients per a quatre persones son:
- una placa de mil fulls refrigerat
- 2 flams
- un raig de caramel liquid
- sucre
- un ou
- unes galetetes per decorar(opcional)
Comencem?
- Pre-escalfem el forn a 210º
- Mentres tallem la placa de mil fulls a rectangles i guardem les cantonades.
- amb les cantonades, les tallem a triangles i les enrotllem de la part ample a la estreta i retorcem les puntes, els hi tirem sucre per sobre i les posem a la placa del forn
- Els rectangles de mil fulls els punxem amb un gabinet perquè no pugin gaire i els posem a la mateixa placa de forn i ho pintem tot amb ou batut i ho enfornem fins que estigui tot daurat.
- Quan ja esta, ho treguem del forn i ho deixem refredar.
- Ara prepararem el farciment. agafarem els dos flams i els posarem al pot de la batedora junt amb un bon raig de caramel liquid i ho batrem fins que ens quedi ben fi.
- Per muntar les postres, posarem en un plat, una placa de mil fulls, a sobre una cullerada de flam i farem un altre pis amb un altre placa de mil fulls i un altre cullerada de flam
- Decorarem amb un crusanet que ens ha sortit de enrotllar les puntes i unes galetetes de xocolata, i...
A gaudir del moment dolç!!!
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada