dissabte, 28 d’abril de 2012

Amanida de pernil ibèric i formatge de cabra

El plat que hem fet avui es molt fàcil de fer i te múltiples variacions... Es pot fer amb endívies, amb canonigs, amanit amb oli i vinagre, amb una vinagreta de mostassa... en la variació esta el gust... però a mi personalment m'agrada mes així. I encara que l'avia Nuri no ha fet mai aquest plat, us puc assegurar que ha disfrutat moltissim!!!

Els ingredients per a una amanida son:

  • enciams variats
  • 100 gr. de pernil ibèric tallat primet.
  • un tall de formatge de rulo
  • una llesca de pa de motllo
  • 3 cullerades de postres d'oli
  • sal
  • una cullerada de postres de vinagre de Mòdena
  • una cullerada de postres de melmelada de tomàquet
Comencem?

  1. Tallem la llesca de pa de forma rodona, de la mida del tall de formatge i la posem a torrar lleugerament.
  2. Posem a sobre de la torrada el formatge i ho posem a gratinar una estona.
  3. Mentres anem muntant el plat. 
  4. Posem els enciams i el pernil ibèric al plat i amanim l'enciam amb una vinagreta feta amb l'oli, la melmelada i el vinagre de Mòdena.
  5. Un cop gratinat el formatge , el posem a sobre del pernil i....
A gaudir d'aquest plaer!!!!

Bon Profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada