dijous, 5 d’abril de 2012

Espaguetis negres amb gambes i gules

Ja fa temps que m'agrada tafanejar altres blogs i pagines de cuina... i tafanejant les diferents receptes de la pagina de Gallina Blanca, vaig trobar aquesta recepta que he acabat de retocar per els gustos de casa.

Us agraden els espaguetis negres???? Doncs aquests son espectaculars i tant vistosos que se us farà la boca aigua nomes de mirar-los...

Comencem?

Els ingredients per a 4 persones son:
  • 400 gr. de espaguetis negres
  • 250 gr. de gules
  • 250 gr. de cues de gamba pelades
  • 2 alls
  • 1 bitxo
  • 2 ous
  • un bon raig de llet
  • Aigua
  • sal
Ara, doncs, som-hi:
  1. Bullir els espaguetis en aigua i sal, fins que estiguin al dente. Escórrer.
  2. Mentres tant, en una paella amb oli, saltar els alls a lamines junt amb el bitxo i quant ja estiguin daurats, afegir les gambes i remenar-les una mica i tot seguit afegir les gules i marejar-les una mica mes, fins que estiguin cuinades.
  3. Quant estiguin fetes, afegirem els espaguetis i ho remenarem tot junt i tot seguit i posarem els ous batuts i  la llet i ho seguirem cuinant a foc lent fins que qualli l'ou i es formi una salsa.
  4. Treure el bitxo i emplatar.
I com sempre.... 

Bon Profit!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada