Els ingredients son:
- 4 ous
- 6 cullerades soperes de sucre
- 6 cullerades soperes de farina
- un ditet d'aigua ( la mida es un ditet d'aigua d'un got)
- un pessic de sal
- 4 flams d'ou
- xocolata fondant
- una culleradeta de mantega
- maduixes per decorar
- un drap de coto humitejat i ben escorregut.
Ens posem a la feina????
- Escalfarem el forn a 170º i folrarem la safata del forn amb paper mantega (paper de forn)
- Separem les clares dels rovells, i muntarem les clares a punt de neu amb un pessic de sal i reservem.
- A part, batrem els rovells junt amb el sucre i l'aigua, fins que quasi dobli el seu volum.
- afegirem als rovells, la farina i ho remenarem be, i tot seguit i abocarem les clares i ho barrejarem amb molt de compte, per no desfer les clares.
- Posarem la barreja sobre la safata del forn ben estesa, que quedi una capa fina i ho posarem al forn durant uns 10 minuts, fins que estigui daurat. No ha de pujar molt, ha de quedar una placa prima, d'un dit de gruix.
- Mentres posarem els flams i el seu caramel en una batedora i els triturarem i ho reservarem.
- Quant la placa estigui cuita posar-la boca abaix a sobre del drap de coto i retirar el paper mantega, afegir els flams a sobre i amb l'ajut del drap, enrotllar-lo fins al final.
- ara es el moment de desfer la xocolata junt amb la mantega al microones
- Posar a sobre la safata el braç de gitano i regar-lo amb la xocolata encara calenta.
- Decorar amb les maduixes i deixar refredar i....
A gaudir de la festa!!!
Bon Profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada