L'esqueixada es un plat d'aquells que a l'estiu et treu de molts mals de cap... En un tres i no res està fet i ben fresqueta entra molt bé al migdia.
Ja fa temps que havia publicat aquesta recepta, però aquesta variant del Cookidoo amb thermomix es molt resultona i bona,així que aquí avui l'he feta i ens hem refrescat i llepat els dits!!!!
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- 500 gr de bacalla al punt de sal
- 100 gr d'olives negres sense os
- 3 tomaquets pera tallats a quarts
- 60 gr de pebrot verd
- 60 gr de pebrot vermell
- 60 gr de pebrot groc
- 70 gr de ceba tendra
per la salsa vinagreta
- 1 tomaquet pera tallat a quarts
- 100 gr d'oli d'oliva verge
- 30 gr de vinagre
- sal al gust
Anem per feina...
- En un bol gros on anem a servir, esqueixem el bacallà i també posem les olives
- Al got de la thermomix, posem el tomàquet i el triturem 10 segons/velocitat 4 i ho afegim a sobre del bacallà. Remenem tot plegat.
- Al got de la thermomix afegim (no cal rentar-lo) els pebrots tallats a trossos i la ceba i triturem 8 segons/velocitat 4 tot plegat. Ho afegim a sobre del bacallà i tornem a remenar.
- Per fer la vinagreta, posem al got el tomàquet, l'oli, el vinagre i la sal i ho triturem tot junt 20 segons/velocitat 10.
- Regar l'esqueixada amb la vinagreta, remenar i posar a la nevera una bona estona per que es refredi i...
A gaudir de les calors de l'estiu!!!
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada