dimarts, 27 de desembre de 2016

Potaje de cigrons amb espinacs

 Les llegums, junt amb els cereals i les verdures , són alguns dels l'ingredients bàsics de la cuina tradicional i la dieta Mediterrània, i en tindríem de menjar com a minim un cop per setmana.
I avuí, per dinar, hem preparat un bon potaje amb llegums i verdures...
Us explico com l'he fet???

Els ingredients per a quatre persones son:
* 1 pot de cigrons cuits
* 1 ceba tallada a daus
* 1 porro tallat a rodanxes
* 2 alls trinxats
* 2 tomàquets tallats a daus
* 100 g de tires de bacon
* ¼ de l de brou de pollastre
* 300 g d'espinacs tendres.

Som-hi doncs!!!
1.- Fem un sofregit amb la ceba, el porro, l'all i el tomàquet. Salpebrem.
2.- Quan ja està quasi fet, afegim el bacon i el deixem coure.
3.- Ara afegirem, els espinacs i els  deixem coure uns minuts.
4.- Hi tirem els cigrons i el brou,  deixem coure tot plegat uns 5 minuts i...

A gaudir d'un bon plat de llegums!!!

Bon Profit!!!



Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada