dijous, 8 de desembre de 2016

Arròs caldós mar i muntanya

Hi ha dies en que, preguntes el que volen per dinar i, ningú es posa d'acord... uns volen arròs, els altres menjar amb cullera, uns volen carn, els altres peix i al final, per fer contents a tots, surt un arrosset caldós amb una mica de tot...

Comencem la recepta???

Els ingredients per a quatre persones son :
* 4 tasses d'arròs
* 4 gambes
* 1 sèpia
* 300 g de musclos de roca
* 300 g de rossellones
* 2 salsitxes amb pebre
* aletes de pollastre
* 1 ceba tallada a daus
* 2 tomàquets ratllats
* 150 g de pèsols
* 1'5 l de fumet de peix
* oli d'oliva
* sal i pebre

Anem al lío

1.- Posem a depurar les rossellones amb aigua i sal. Quan ja estan depurades, les obrim al vapor junt amb els musclos. Reservem.
2.- En una cassola amb oli, posem a rostir les aletes salpebrades, quan ja estan rosses, les reservem.
3.- Ara, rostim les salsitxes tallades a trossos. Reservem.
4.- Fregim les gambes i les reservem.
5.- Tallem la sèpia a trossos i la posem a coure amb una mica d'oli fins que tregui el seu suc. Reservem.
6.- Fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet, quan ja està casi fet, afegim els pèsols i deixem coure uns 5 minuts més.
7.- Afegir al sofregit la sèpia amb la seva aigua, el pollastre i la salsitxa  i remenar.
8.- Afegim el fumet de peix i quan comenci a bullir, afegir l'arròs.
9.- Deixem coure uns 15 minuts, incorporem les rossellones, els musclos i les gambes, deixem coure uns minuts més i...

A gaudir d'un bon arròs al gust de tothom!!!

Bon Profit!!!



Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri

1 comentari:

  1. Això és un arròs i la resta són romanços!!!!!!!! Genial!!!! I amb tota aquesta barreja de carn i peix... jo que sempre visc una odissea per trobar peix decent. Quina enveja! :)
    Petons i bona setmana

    ResponElimina