dimarts, 6 de desembre del 2016

Lluç farcit amb cruixent de porro

Doncs si, a casa, i ja que hi han un parell de dies de festa, ja comencem a fer proves pels àpats de Nadal.
I aprofitant que estava d'oferta el lluç de palangre, vaig pensar en farcir-lo, i la veritat es, que ha quedat d'escàndol!!!
Comencem aquesta recepta tan saborosa???

Els ingredients per a quatre persones son:
*1 lluç de palangre de 1 kg i mig (més o menys)
*450 g de gambes pelades petites.
*300 g de daus de bacon.
*1 porro
*farina
*Sal
*Pebre
*Oli d'oliva verge extra

Anem per feina!!!
1.- Demaneu a la vostra peixateria que us obrin el lluç i us en facin 2 filets ( el cap i les espines les guardeu per fer un fumet de peix per un altre dia)
2.- En una paella amb una mica d'oli, sofregim les gambes amb sal i pebre i a mitja cocció afegim el bacon. Acabar de sofregir i reservar.
3.-A la safata del forn, posem paper vegetal i un dels filets de lluç salpebrat.
4.- Posem el farcit i tapem amb l'altre filet salpebrat.
5.-Posem un fil d'oli d'oliva per sobre i posem al forn a 180°durant uns 15 minuts.
6.- Mentrestant, tallem la part blanca d'un porro a juliana prima, enfarinem i fregim amb oli ben calent. Reservem a sobre de paper absorbent.
7.- Muntem el plat amb una ració de lluç farcit i porro cruixent per sobre i...

A gaudir d'un àpat de festa!!!

Bon Profit!!!



Lourdes de Els Fogons de l'Avia Nuri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada