dilluns, 30 de novembre del 2015

Arròs caldós amb calamarssons farcits



A casa, ens hem liat la manta al cap i hem començat a fer obres...
Això, es una cosa, que, amb el temps i per mandra, es va demorant, però que arriba un punt, que o les fas o la casa s'et menja...

I mentres, van passant els dies i veus que la casa s'atrasa, i, encara que netegis, cada día està mes plena de pols!!! I arriba el diumenge i m'entra com una mena de síndrome del niu(en aquest cas ple de pols) que només faig que agafar draps i netejar-ho tot...

Però, amb pols i obres, els diumenges, la meva gent, volen dinar de "festa major" i avuí, amb pocs ingredients i poc temps, ens en hem sortit prou be.

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son :
  • 400g d'arròs 
  • 2l d'aigua 
  • 400g de gambes pelades 
  • 1 bossa de calamarssons farcits (jo he fet servir els de La Sirena) 
  • 2 sobres de fumet de peix de roca (també de La Sirena) 
  • 6 cullerades soperes de sofregit de ceba i tomàquet 
  • Sal
  • Pebre 
Anem al lío!!!
  1. Salpebrem les gambes i els calamars, i en una cassola amb oli, els fregim per tandes i els reservem. 
  2. Posem a la cassola el sofregit junt amb els sobres de fumet directament congelat i anem remenant fins que es desfacin. 
  3. Afegim l'aigua, fem arrancar el bull i rectifiquem de sal. 
  4. Ara és el moment d'afegir l'arròs, remenem i afegim les gambes i els calamars. 
  5. Deixem coure uns 15-18 minuts i... 

A gaudir del dinar de "festa major" del diumenge!!!!
Bon Profit!!!


2 comentaris: