dijous, 5 de novembre de 2015

Arròs a la carbonara amb xampinyons



Ja fa dies que em ronden pel cap varis ingredients... bacon, xampinyons i arròs i no sabia ben bé com convinar-los...
I avui, per fi, he vist la llum!!! Navegant per Sant Google, he posat els ingredients i m'han sortit un munt d'idees, i jo, com sempre ho he fusionat a la meva manera i el resultat ha estat molt bó!!!

Els ingredients per a quatre persones son:
  • 400 g. d'arròs
  • 250 g. de xampinyons laminats
  • 150 g. de tires de bacon fumat
  • 3 ous
  • 35 g. de formatge parmesà ratllat
  • sal
  • pebre negre molgut
  • 4 alls 
  • aigua
Anem al lio!!!
  1. En una paella amb oli, posem a coure els xampinyons salpebrats. Els escorreguem i en el mateix oli, daurem el bacon. Reservem
  2. Posem aigua amb sal i els alls al foc i quan arrenqui el bull, afegim l'arròs i el deixem coure uns 18 minuts.
  3. Mentre bull l'arròs, en el got de la batedora, posem els ous, el parmesà, sal i pebre al gust i ho batrem molt bé. reservem
  4. Un cop cuit l'arròs, l'escorrem i el tornem a posar a la cassola. Afegim el bacon i els xampinyons junt amb l'olii ho barrejem tot. 
  5. Ara, afegirem la salsa d0ou amb parmesà i anem remenant find que quedi tot ben lligat i...
A gaudir d'aquest arròs carbonara!!!

Bon Profit!!!




4 comentaris:

  1. Ostres Lourdes, aquest arrós fa una de pinta de 'menja-se'm'... que uff.
    Crec que te l'adoptaré per un cap de setmana :)

    Petons!!

    ResponElimina
  2. MMMmmmm.....quin arrosset més bo, Lourdes!!! M'encantaaaaa!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina