diumenge, 1 de març de 2015

Pollastre al "ajillo" a l'estil de l'Avia Nuri

A L'Avia Nuri li agradava molt el pollastre i el solía guisar de diferents maneras... Rostit, al forn, arrebossat o a la brasa... 
I un altre forma de fer-lo era al ajillo...  I és tan senzill de fer, que un simple pollastre es converteix en un plat de festa!!!

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son :
  • 1 pollastre tallat a trossos 
  • 10 alls 
  • Julivert 
  • 1 got de vi blanc 
  • Oli d'oliva verge extra 
  • Sal 
  • Pebre 
Anem a preparar la festa!!!

  1. Primer de tot, salpebrem el pollastre, tallem els alls a làmines i trinxem el julivert. 
  2. Tot seguit, posem oli en una cassola ampla i sofregim el pollastre fins que estigui ben daurat. 
  3. Després, afegim els alls i el julivert i remenem. 
  4. Ara hi aboquem el vi blanc i deixem coure tot plegat fins que el pollastre estigui tendre (uns 30- 45 minuts).
  5. Ho podem acompanyar d'unes patates tallades a daus fregides i...

A gaudir d'un pollastre de festa!!!

Bon Profit!!!




2 comentaris:

  1. Mmmmm......quan te l'he vist a facebook (o instagram...ara no ho recordo!!!) he salivat!!! Aquest torradet.....què bo!!!! I les patates no diguéssim.....
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens vigilem per tot arreu, Olga!!!
      M'agrada que t'agradi
      Ptns
      Lourdes

      Elimina