divendres, 20 de febrer del 2015

Tempura de bacallà amb romesco i pebrots del Padró

Doncs ja tornem a tenir aquí a la vella Quaresma,  aquella senyora gran i amb set cames,  que corresponen a les set setmanes que dura aquest període de temps... 

I com sempre,  per aquestes dates,  és molt típic menjar bacallà, de mil maneres diferents...  amb xató,  esqueixat o guisat... 
Però avui, hem volgut provar una cosa nova, la farina de tempura, i realment ens ha agradat molt, així que, segur que repetirem!!! 

Els ingredients per aquest plat són :
  • 800 g. de bacallà fresc 
  • Farina de tempura 
  • Aigua freda 
  • Oli 
  • Sal
  • Pebre 
  • Salsa romesco 
  • Pebrots del Padró 
Anem al lio!!!
  1. Primer de tot,  treurem la pell al bacallà i el tallarem a tires de uns dos dits 
  2. Salpebrar el bacallà 
  3. Fer la tempura, seguint les indicacions del paquet i sucar tot el bacallà. 
  4. Fregir a tandes i posar a sobre de paper absorbent 
  5. A part, fregir els pebrots i salar-los. 
  6. Muntar el plat amb uns talls de bacallà, unes cullerades de salsa romesco, uns pebrots i...
A gaudir de la Quaresma!!!


Bon Profit!!!



2 comentaris: