diumenge, 5 d’octubre del 2014

Ous farcits de tonyina

Quan era petita, l'Avia Nuri , tot sovint, ens feia una bona sopa de caldo i desprès, aquests ous per sopar... acompanyats d'una amanida, ja teníem l'àpat perfecte!!!

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:
  • 8 ous
  • 3 llaunetes de tonyina
  • un bol amb allioli
  • tires de pebrot
  • olives sense os
Anem per feina!!!
  1. Posem a bullir els ous, quan estan bullits els posem sota l'aigua freda i els pelem.
  2. Tallem per la meitat els ous i posem el rovell bullit en un plat.
  3. Escorreguem una mica la tonyina i l'ajuntem amb els rovells, tot fent una pasta.
  4. Omplim les clares bullides amb la pasta de tonyina i rovell i posem a sobre una cullerada d'allioli
  5. Guarnim amb unes tires de pebrot i mitja oliva sense os i....
A gaudir d'un àpat d'alló mes complert!!!!

Bon Profit!!!

16 comentaris:

  1. La meva iaia els feia molt semblants!!!! Quins records!!!
    Petons!!!
    Olga

    ResponElimina
  2. Aquests ous sempre triomfen, no fallen mai, que bons! Un petó maca,

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina
  3. A casa són un clàssic. Què bons que són! Petons.

    ResponElimina
  4. Ma mare també els prepara!!! A mi m'agraden molt!!! Petons!

    ResponElimina
  5. Jo els ous farçits li posso salsa rosa i tè un toc molt amorós i molt gustós.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Òndia, Conxi... m'has donat una molt bona idea!!!
      Un altre dia ho probaré!!!
      Salut!!!

      Elimina
  6. m'agraden molt aquest ous, jo els faig igual però amb maionesa, són estupendus!...

    ResponElimina
  7. Arrebossats amb farina de galeta, ou batut i fregits.... ummmm boníssims !!!

    ResponElimina