Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
- 8 ous
- 3 llaunetes de tonyina
- un bol amb allioli
- tires de pebrot
- olives sense os
Anem per feina!!!
- Posem a bullir els ous, quan estan bullits els posem sota l'aigua freda i els pelem.
- Tallem per la meitat els ous i posem el rovell bullit en un plat.
- Escorreguem una mica la tonyina i l'ajuntem amb els rovells, tot fent una pasta.
- Omplim les clares bullides amb la pasta de tonyina i rovell i posem a sobre una cullerada d'allioli
- Guarnim amb unes tires de pebrot i mitja oliva sense os i....
A gaudir d'un àpat d'alló mes complert!!!!
La meva iaia els feia molt semblants!!!! Quins records!!!
ResponEliminaPetons!!!
Olga
M'encanta que et portin bons records, Olga!!!!
EliminaPtns i Salut!!!!
Aquest blog m'agrada molt.
ResponEliminaMoltes gràcies Montse Bertran!!!!
EliminaTorna quan vulguis
Salut!!!
Aquests ous sempre triomfen, no fallen mai, que bons! Un petó maca,
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
I tant que triomfen, Pilar...
EliminaSalut!!!
A casa són un clàssic. Què bons que són! Petons.
ResponEliminasi, sempre ens treuen d'algun imprevist!!!
EliminaPtns i Salut!!!
Ma mare també els prepara!!! A mi m'agraden molt!!! Petons!
ResponEliminaDoncs a casa, si em descuido no m'en deixen cap!!!!
EliminaSalut i Ptns!!!
Jo els ous farçits li posso salsa rosa i tè un toc molt amorós i molt gustós.
ResponEliminaÒndia, Conxi... m'has donat una molt bona idea!!!
EliminaUn altre dia ho probaré!!!
Salut!!!
m'agraden molt aquest ous, jo els faig igual però amb maionesa, són estupendus!...
ResponEliminaEs un plat molt fàcil de fer i que arregla qualsevol sopar!!!
EliminaArrebossats amb farina de galeta, ou batut i fregits.... ummmm boníssims !!!
ResponEliminaous arrebossats amb farina de galeta i ou??? Gran idea Maria!!!!
Elimina