diumenge, 20 de juliol del 2014

Pastís Selva Negra pel tretzé aniversari de la Marina

Tal dia com avui, ja fa 13 anys, va arribar a aquest mon una de les persones mes preuades per mi... la meva filla gran, la Marina...
Ella es tot amor, tot companyerisme i comprensió, amb molt de seny... la persona mes sentida i emotiva que conec... que mes podria dir jo d'ella??? Pot ser amor de mare... però jo la veig així...
Es per això que avui ho hem volgut celebrar com es mereix... amb un bon àpat.
De primer hem fet un corder al forn i de postres aquest pastís selva negra, que per ser la primera vegada que el faig... ha sortit la mar de bo!!!!

Comencem doncs?

Els ingredients per aquest pastis son:

Pel pa de pessic:
  • 3 ous
  • 120 g. de sucre
  • 130 g. de farina de força
  • 30 g. de Maizena
  • 40 g. de Cacau en pols
Pel farcit i guarniment:
  • 250 g. de nata per muntar
  • 60 g. de sucre glass
  • 100 g. de confitura de cireres
  • Cireres en almívar
Anem al lio!!!
  1. Primer de tot barrejarem la farina amb la maizena i el cacau i ho tamitzarem.
  2. Ara, separarem les clares dels rovells i muntarem a punt de neu les clares amb un pessic de sal
  3. Barregem els rovells amb el sucre i un ditet d'aigua i batem fins que quasi doblin el seu volum
  4. Afegim les farines a la barreja del rovell i remenem a fons
  5. Desprès afegim les clares i ho remenem lleugerament amb moviments envolvents durant un minutet perquè no baixin les clares
  6. ho posem en un motlle enmantecat i enfarinat i ho enfornem a 180º durant una mitja hora( tot depèn del forn)
  7. Deixem refredar i desmotllem
  8. Ara muntarem la nata i a mig muntar hi afegim el sucre glass
  9. Tallem el pa de pessic per la meitat, el mullem amb el almívar de les cireres, el farcim amb la confitura de cirera i el tapem.
  10. Ara naparem amb nata tot el el pa de pessic, amb una capa gruixuda, empolsinarem amb fideus de xocolata
  11. Farem unes floretes de nata a sobre i posarem una cirera i....
A gaudir d'un aniversari molt feliç!!!

Bon Profit i... 

FELICITATS MARINA!!!!





6 comentaris:

  1. Felicitats Marina un peto molt fort

    ResponElimina
  2. Creixen, es fan grans i nosaltres "creixem" amb ells i que per molts anys ho puguem fer!
    Felicitats a la Marina i a tu pel magnífic pastís que li has fet!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies, Dloça... i tant que "creixem" tots plegats... i que tots plegats ho poguem veure molts anys mes!!!!
      Ptns i Salut!!!!!
      Lourdes

      Elimina
  3. Gran pastís per un gran esdeveniment! Petons per tu i per la Marina!

    ResponElimina