dilluns, 28 de juliol del 2014

Fideuà de pollastre

Estem de vacances a casa l'Avia Nuri, a Sitges, i com que som colla,  tenim de fer menjars amb les 
tres b's... bons, bonics i barats... així que avuí hem fet una fideuà d'aquelles que no porten quasi res,  però són ben gustoses...  

Comencem??? 

Els ingredients per a 8 persones son:
  • 500 g. de filets de pit de pollastre 
  • 800 g. de fideus del n*4
  • 2 l. de brou de pollastre 
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • 3 tomàquets ratllats
  • 1 ceba ratllada
  • 5 alls

Anem per feina!!!
  1. Salpebrem el pollastre, el tallem a tires, el sofregim i reservem. 
  2. Fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet,  rectifiquem de sal i afegim el pollastre, reservem. 
  3. Posem en una cassola oli junt amb els alls petits i els deixem daurar,  trèiem els alls i sofregim els fideus. 
  4. Quan estiguin ben daurats,  afegir el sofregit,  remenar a fons i afegir el brou ben calent. 
  5. Deixar coure 15-20 minuts, remenant de tant en tant i tapar... Deixar reposar uns minuts i...

A gaudir de les 3 b's!!!

Bon Profit!!!

6 comentaris:

  1. Quina bona idea!!! No he cuinat mai una fideuà de pollastre..... M'apunto la recepta!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres fem fideuàs amb moltes coses!!!
      Qualsevol cosa es bona per fer un bon sofregit de base!!!

      Elimina
  2. MMMm ha de ser boníssima, si l'arròs de pollastre és bo, perque no fideuaà de pollastre? Molt bona idea! Un petó!

    "Les receptes que m'agraden"

    ResponElimina
  3. Un plat doncs ben exemplificatiu de les tres B!!! Petons!

    ResponElimina