I quina alegria que tinc de haver-los fet!!!, en companyia dels que m'estimen i m'alegren el dia a dia...
I per celebrar-ho, aquest any m'he decidit per fer un pastis d'aniversari dels de tota la vida, d'aquells que feien les iaies per tots els imprevistos... un clàssic que es pot trobar per tota la blogosfera gastronòmica...
Un pastis de galetes, xocolates i natilles!!!
I ahir al vespre, ja ens veus a la canalla i a mi, fent el pastisset per avui poder bufar les espelmes...
I que bo que estava!!!
Comencem ???
Els ingredients per aquest pastis son:
- 50 galetes quadrades( jo he fet servir les "tostadas Guillon")
- Borletes de tres xocolates per decorar
- Llet per remullar les galetes
- PER LES NATILLES:
- 1/2 litre de llet
- 3 rovells d'ou
- 100 g. de sucre
- 40 g. de Maicena
- PER LA CREMA DE XOCOLATA NEGRA:
- 1 Teula de xocolata negra de postres Nestle
- 100 ml. de nata liquida sense lactosa
- PER LA COBERTURA DE XOCOLATA BLANCA:
- 1 teula de xocolata blanca de postres Nestle
- 4 cullerades de llet sense lactosa
- 1 cullerada de mantega
Anem per feina!!!
- Fem unes natilles i les deixem temperar.
- Fem la crema de xocolata, fonent la xocolata negra amb la nata i barrejant be. Deixem temperar.
- Folrarem un motlle rectangular amb paper de forn i anem fent una capa de galetes remullades amb llet.
- Fer una segona capa de crema de xocolata i posar a sobre un altre capa de galetes remullades.
- Fer la següent capa de natilles i un altre cop galetes remullades a sobre.
- Un altre capa de xocolata i acabem posant un altre capa de galetes remullades amb llet.
- Ho tapem i ho deixem tota la nit a la nevera.
- L'endemà, desfem la xocolata blanca amb la llet i la mantega i ho remenem a fons fins aconseguir una crema espesa i la deixem temperar.
- Desmotllem el pastis i l'avoquem per sobre
- Guarnim el pastis amb borletes de tres xocolates, unes espelmes i...
Bon Profit!!!
Una xulada de pastís!!! Feliços 44 i tots els que vinguin darrera!
ResponEliminaMoltes gràcies Mònica!!!
EliminaEn vida de tots!!!
Ptns
Lourdes
Me gusta mucho todo lo que he visto en tu web.
ResponEliminaYa me tienes de seguidor.
Me agradaria que me visites mi web, y le picaras a me gusta.
Estoy empezando con esto de la web de cocina y estoy ilusionado
Muchas gracias y nos vemos
Pues tu ya tienes ua seguidora mas!!!!!
EliminaBss
Lourdes
Quina pinta que té aquest pastís, havia d'estar boníssim (dic havia perquè m'imagino que ja no en queda!). Per molts anys Lourdes!!!!
ResponEliminaVa volar en un plis plas!!!
EliminaMoltes gràcies Marta!!!!
Per molts anys i a disfrutar del pastís
ResponEliminaI que vosaltres ho pogueu veure!!!!
EliminaMoltes gràcies Rosa Maria!!!