dimarts, 3 de setembre de 2013

Llenguado amb salsa de taronja

El sopar d'avui ha estat fet sobre la marxa.
De fet, volia fer el llenguado nomes arrebossat, però al final m'he animat a fer la salseta... que està per llepar-se els dits!!!

Comencem???

Els ingredients per a dues persones son:

  • 2 llenguados
  • 2 cebes petites dolces
  • 2 taronges (el suc i la polpa)
  • 1 grapadet de panses
  • farina blanca
  • 1 culleradeta de mantega
  • oli
  • sal 
  • pebre
Anem per feina...
  1. Sofregir la ceba ratllada amb un rajolí d'oli, mantega, sal i pebre i deixar daurar.
  2. Afegir el suc de taronja amb polpa i deixar reduir una estoneta.
  3. Mentre, salar els llenguados ja nets i enfarinar-los.
  4. Fregir els llenguados amb oli i reservar.
  5. Un cop reduïda la salsa, passar-la tota pel batedor i per un colador xines, perquè ens quedi ben fina.
  6. Tornar a posar al foc la salsa i afegir les panses, deixar fer una mica de xup-xup i...
Ja podem degustar aquest plat tant deliciós!!!

Bon Profit!!! 



A l'hora d'emplatar, posar el llenguado al fons del plat i  regar amb la salsa i les panses...



4 comentaris:

  1. Que bo! I que fàcil, Lourdes! Ho provaré segur, això! Amb els peixos que no tenen gaire gust ha de quedar estupenda, aquesta salsa.

    ResponElimina
  2. Aquesta improvisació ha resultat genial! Una abraçada Lourdes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que de vegades, el que es fa sobre la marxa es el que surt millor...
      Ptns
      Lourdes

      Elimina