dimecres, 6 de març del 2019

Salmó al forn amb espècies





Quan era petita, a l'escola, vaig fer-me amiga de la Marian.
Anàvem, les dues, a la classe de la Senyoreta Felisa, i  vem arribar a ser bones amigues durant tota l'EGB.
Després, a l'Institut, ens van posar en classes diferents, però encara i així, ens vem seguir relacionant.
Amb els anys, vem agafar camins diferents, vem acabar els nostres estudis, vem començar a treballar i  hem format les nostres famílies... Però, quines voltes que dóna la vida...
A través de la meva nevoda Marta, la  Marina, ha conegut a la Martina i s'han fet molt amigues, i ves per on... La Martina, ÉS FILLA DE LA MARIAN!!!!! 😄 😄 😄
I us preguntareu... perquè us explico tot això??? Doncs perquè la recepta d'avuí me l'ha donat ella
Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:
* 4 lloms de salmó fresc.
* sal
* pebre
* anet

Som-hi doncs!!!

1.- Escalfem el forn a 210° per dalt i per baix.
2.- A la safata del forn, posem un full de paper mantega i a sobre el salmó.
3.- Salpebrem el salmó i amanim amb l'anet.
4.- Posem la safata al forn i deixem coure fins que es vegi cruixent i...

A gaudir de les receptes de la Marian!!!!

Bon Profit!!! 😄


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada