Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Juntes varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb moltes hores de dedicació i paciència i aquesta es la manera que tinc de preservar el seu llegat a la cuina. També he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aquí i d'allà i també amb Thermomix. Aquesta es la meva llibreta de cuina... Si sou servits BON PROFIT!!!!
dimecres, 6 de març del 2019
Salmó al forn amb espècies
Quan era petita, a l'escola, vaig fer-me amiga de la Marian.
Anàvem, les dues, a la classe de la Senyoreta Felisa, i vem arribar a ser bones amigues durant tota l'EGB.
Després, a l'Institut, ens van posar en classes diferents, però encara i així, ens vem seguir relacionant.
Amb els anys, vem agafar camins diferents, vem acabar els nostres estudis, vem començar a treballar i hem format les nostres famílies... Però, quines voltes que dóna la vida...
A través de la meva nevoda Marta, la Marina, ha conegut a la Martina i s'han fet molt amigues, i ves per on... La Martina, ÉS FILLA DE LA MARIAN!!!!! 😄 😄 😄
I us preguntareu... perquè us explico tot això??? Doncs perquè la recepta d'avuí me l'ha donat ella
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
* 4 lloms de salmó fresc.
* sal
* pebre
* anet
Som-hi doncs!!!
1.- Escalfem el forn a 210° per dalt i per baix.
2.- A la safata del forn, posem un full de paper mantega i a sobre el salmó.
3.- Salpebrem el salmó i amanim amb l'anet.
4.- Posem la safata al forn i deixem coure fins que es vegi cruixent i...
A gaudir de les receptes de la Marian!!!!
Bon Profit!!! 😄
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada