De galls n'hi ha de molts tipus.
N'hi ha de pota blava, de negres, de lluita, de corral, capons i també n'hi ha de mar. I aquests últims, avuí els hem cuinat.
El gall de mar ( bruixa, llenguadina, palaia, serrandell o llisera) es cosí germà del llenguado, i tot sovint, hi ha gent que els confon. Te la carn blanca i saborosa, i es molt més econòmic.
Comencem a cuinar-lo???
Els ingredients per a quatre persones son :
* 4 galls de racció
* 4 mandarines
* Oli d'oliva verge extra
* sal
* pebre
* Julivert picat
Comencem???
1.- Exprimim 3 mandarines. Pelem i separem els grills de la mandarina que queda.
2.- Mentrestant escalfem el forn a 200°
3.- Treiem el cap als galls i els netegem. Salpebrem.
4.- A la safata del forn posem un raig d'oli i a sobre els galls
5.- Ho reguem tot amb el suc de les mandarines i ho guarnim amb els grills i un polsim de julivert picat.
6.- Posem la safata al forn durant uns 15-20 minuts i...
A gaudir d'aquests galls de Mar!!!
Bon Profit!!!

Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Juntes varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb moltes hores de dedicació i paciència i aquesta es la manera que tinc de preservar el seu llegat a la cuina. També he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aquí i d'allà i també amb Thermomix. Aquesta es la meva llibreta de cuina... Si sou servits BON PROFIT!!!!
dimecres, 4 d’abril del 2018
Gall al forn amb mandarina
Etiquetes de comentaris:
forn,
Gall,
llenguadina,
llenguado,
mandarina,
peix,
plat unic,
primer plat,
segon plat
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada