dimecres, 4 d’abril del 2018

Gall al forn amb mandarina

De galls n'hi ha de molts tipus.
N'hi ha de pota blava, de negres, de lluita, de corral, capons i també n'hi ha de mar. I aquests últims, avuí els hem cuinat.
El gall de mar ( bruixa, llenguadina, palaia, serrandell o llisera) es cosí germà del llenguado, i tot sovint, hi ha gent que els confon. Te la carn blanca  i saborosa, i es molt més econòmic.

Comencem a cuinar-lo???


Els ingredients per a quatre persones son :
* 4 galls de racció
* 4 mandarines
* Oli d'oliva verge extra
* sal
* pebre
* Julivert picat

Comencem???

1.- Exprimim 3 mandarines. Pelem i separem els grills de la mandarina que queda.
2.- Mentrestant escalfem el forn a 200°
3.- Treiem el cap als galls i els netegem. Salpebrem.
4.- A la safata del forn posem un raig d'oli i a sobre els galls
5.- Ho reguem tot amb el suc de les mandarines i ho guarnim amb els grills i un polsim de julivert picat.
6.- Posem la safata al forn durant uns 15-20 minuts i...

A gaudir d'aquests galls de Mar!!!

Bon Profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada