L'altre dia vaig rebre un correu electrònic de La Sirena on m'oferien un val de descompte de 5 euros sense compra mínima, i com que no estem per despreciar res, m'hi vaig presentar.
I donant un cop d'ull per les neveres, em van fer goig uns filets d'orada i vaig recordar una recepta que em va donar una clienta de la pelu...
Us la explico???
Els ingredients per a quatre persones son:
* 8 filets d'orada
* 4 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra
* 6 alls tallats a làmines.
* 1 cullerada de postres de farina blanca.
* 1 cullerada sopera de pebre vermell dolç.
* 150 ml de vi dolç.
*sal.
Som-hi doncs!!!
1.- En una cassola ampla, posem a sofregir l'oli amb els alls.
2.- Quan ja es comencen a daurar afegim la farina i remenem bé perquè es torri una mica i tot seguit hi aboquem el pebre vermell i remenem bé però sense que es cremi.
3.- Afegim els filets i els fregim per la part blanca.
4.- Girem el peix i aboquem el vi dolç.
5.- Deixem coure uns minuts i...
Si sou servits, Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dijous, 22 de març del 2018
Filets d'orada amb salsa d'alls i pebre vermell
Etiquetes de comentaris:
alls,
Orada,
pebre vermell,
peix,
segon plat
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada