Ja fa temps que segueixo el blog de la Marga Pradas, L'hora del tàper, i n'estic subscrita.
Cada cop que rebo un mail de les seves publicacions, la llegeixo i penso si pot agradar a la meva gent.
I en aquest cas te tota la raó...
Cada cop que faig verdures, els de casa arrufen el nas i protesten, per això he de disfressar-la i fer el plat més apetitós, que sigui més divertit i els hi entri pels ulls i que no tingui tant de gust a verdures...
Com sempre, he donat el meu toc per adecuar-la al paladar dels meus...
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son :
* 1 kg de bròquil net de tronxos.
* 300 g de salmó fumat.
* aigua
* sal
Per la salsa de mostassa i mel :
* 6 cullerades de postre de mostassa de Dijon
* 2 cullerades soperes de mel de romaní
* 2 cullerades de postre de sucre
* 1 cullerada sopera de vinagre de poma
* 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra
* 2 cullerades soperes d'aigua
* 1 cullerada de postres d'anet.
Anem per feina!!!
1.-Triem i rentem el bròquil i el posem a bullir amb aigua salada durant uns 8 minuts.
2.- Tallem a trossos el salmó fumat i reservem.
3.- Posem en un pot tots els ingredients de la salsa i barregem bé.
4.- Quan el bròquil ja està cuit, l'escorrem.
5.- Emplatem posant al fons del plat el bròquil, a sobre posem el salmó.
6.-Per últim napem amb la salsa de mostassa i...
A gaudir de la verdura divertida!!!
Bon Profit!!!

Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Juntes varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb moltes hores de dedicació i paciència i aquesta es la manera que tinc de preservar el seu llegat a la cuina. També he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aquí i d'allà i també amb Thermomix. Aquesta es la meva llibreta de cuina... Si sou servits BON PROFIT!!!!
divendres, 16 de març del 2018
Bròquil amb salmó fumat i salsa de mostassa i mel
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada