dimecres, 11 d’abril del 2018

Crema de calçots de l'Agustí

Tot just avuí fa un any, el company Agustí Carbonell Mestre, va publicar una recepta d'una crema de calçots, que vaig arxivar a la carpeta de "pendents de fer" i ves per on!!! , ahir en vam fer a la brasa i van sobrar un parell de manats ja cuits i tres patates al caliu, així que avui he rescatat aquesta recepta i en faré la meva versió...
Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:

* 2 manats de calçots a la brasa
* 2 patates al caliu
* Oli d'oliva
* Sal
* Pebre
* Salsa romesco al gust
* Ceba torrada cruixent

Som-hi doncs!!!

1.- Pelem i netegem els calçots i els tallem a trossos.
2.- Pelem les patates i les tallem a daus.
3.- En una caçola amb un raig d'oli d'oliva hi posem els calçots i les patates. Salpebrem.
4.- Ho daurem uns minuts.
5.- Cobrim d'aigua i deixem coure uns 10 minuts.
6.- Una vegada cuit triturarem amb la batedora i ho passem pel passapuré.
7.- Emplacem posant al fons del plat la crema de calçots, a sobre salsa romesco i per damunt de tot, per donar un toc cruixent, una mica de ceba torrada i...

A gaudir d'una calçotada diferent!!!

Bon profit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada