La sobrassada es un d'aquells embotits especials... O t'agrada amb bogeria o no t'agrada gens ni mica i de vegades cal disfraçar-la un poc per que agradi a tothom...
Ahir al vespre, va venir el meu germà gran amb la seva dona, en Josep i la Roser i vaig preparar una mica de berenar-sopar.
Entre d'altres coses, vaig fer una pizza una mica atrevida... Una barreja de dolç i salat que va agradar tan a grans com a petits!!!
Comencem???
Els ingredients per a una bona pizza son :
* 1 base de pizza rectangular refrigerada
* 3 cullerades soperes de salsa de tomàquet.
* 1 poma tallada a galls
* 5 talls de sobrassada
* 5 talls formatge de rulo de cabra
* oli d'oliva
* sal
*orenga
* formatge ratllat
Anem per feina!!!
1.- Escalfem el forn a 220° i en una safata de reixa, estirem la massa sobre de paper mantega.
2.- Posem una sostrada de salsa de tomàquet i amanim amb orenga.
3.- A sobre, i posem la poma tallada prima, que cobreixi tota la massa.
4.- Agafem la sobrassada i la posem a sobre de la poma.
5.- Posem el formatge de cabra a sobre la sobrassada i si volem hi posem una mica de formatge ratllat.
6.- Amanim amb sal i oli al gust i posem al forn fins que estigui ben daurada.
I... Qui s'atreveix amb aquesta pizza???
Bon Profit!!!

Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Juntes varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb moltes hores de dedicació i paciència i aquesta es la manera que tinc de preservar el seu llegat a la cuina. També he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aquí i d'allà i també amb Thermomix. Aquesta es la meva llibreta de cuina... Si sou servits BON PROFIT!!!!
dimarts, 26 de setembre del 2017
Pizza de sobrassada poma i formatge de cabra
Etiquetes de comentaris:
dinar,
formatge de cabra,
pizza,
plat unic,
poma,
segon plat,
sobrassada,
sopar
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Ummmmmmm que bona.
ResponElimina