Avuí es festa, i ben grossa!!! És la nostra Diada, i com a tal, hem de celebrar-la.
El problema ve, però, quan tornes de vacances i no hi ha res a la nevera... Es llavors quan la imaginació entra en acció, tires de coses que tens al congelador , i surt un plat ben bo...
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son :
*400 g de fideu perla
* 400 g de gambetes pelades
* 300 g de varetes de surimi
*3 tomàquets pelats i tallats a trossos
*4 alls trinxats
* 2 l de fumet de peix
*oli d'oliva
* sal
* pebre negre molgut
*unes gotes de tabasc
Anem per feina!!!
1.- En una cassola, posem oli i fregim les gambes i els alls.
2.- Tot seguit, afegim el tomàquet i ho deixem sofregir. Salpebrem i posem unes gotes de tabasc.
3.-Mentrestant, escalfem el fumet de peix i tallem les varetes de surimi.
4.- Quan el sofregit està quasi fet, afegim el fumet i quan arrenqui el bull, hi tirem els fideus.
5.- Deixem coure uns 10 minuts i afegim el surimi.
6.- Apaguem el foc, tapem la cassola i deixem reposar uns minuts...
I... Que acabeu de passar una bona Diada!!!
Bon Profit!!!
Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Junt a ella, varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb molta paciencia i hores de cuina i d'alguna manera hem de preservar el seu llegat a la cuina. A part, també he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aqui i allà... Aquesta es la meva llibreta de cuina... Petons i Salut per tots!!!!
dimarts, 12 de setembre del 2017
Fideus amb gambetes i surimi
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Tot un plat de Festa!!!
ResponElimina