dissabte, 19 d’agost del 2017

Hamburguesa i salsitxes al pebre verd

Us agraden els àpats picants???
Us agraden els dinars potents???
Us agraden els plats ràpids???

Doncs si heu respost que sí a les tres preguntes, aquest és el vostre plat.

Un àpat picantó, potent i ràpid, que, avuí l'hem fet amb hamburguesa, salsitxes i arròs , però que és pot fer amb qualsevol tipus de carn i acompanyar amb qualsevol guarnició...

Comencem???

Els ingredients per a quatre persones son:
* 4 hamburgueses
* 4 salsitxes
* 1 safata de xampinyons
* all i julivert picat
* aigua
* 1 sobre de salsa de pebre verd
* Arròs blanc bullit (per acompanyar)

Anem per feina!!!

1.- Netegem i tallem a quarts els xampinyons. Els posem en una paella grossa i els sofregim amb oli d'oliva, sal, i alls i julivert picat. Reservem.
2.- En la mateixa paella, segellem la carn a foc viu. Reservem.
3.- En un cassó, posem l'aigua (la quantitat que et marqui el paquet) i quan ja es calenta, sense qué arribi a bullir, afegim el contingut del sobre de salsa i remenem una estona fins que estigui ben diluït i agafi una consistència cremosa.
4.- Ara, es el moment d'afegir els xampinyons a la salsa, remenem.
5.- I tot seguit, incorporem la carn. Deixem fer xup-xup un parell de minuts i...

Aneu amb compte amb les boletes de pebre verd!!!!

Bon Profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada