Hi han dies en que ens bloqueigem, i llavors, tirem de receptes que ens ha donat algú.
Aquesta recepta, me la va passar la meva jefa, i, llavors no li vaig fer molt de cas... Però avui, quan he anat al super, he vist la salsa en una estantería i no ho he duptat gens...
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
* 2 pits de pollastre tallats a tires.
* farina
* oli d'oliva verge extra
* salsa teriyaky (uns 100 ml)
Anem al lío!!!
1.- Posem a escalfar una mica d'oli en una paella.
2.- Enfarinem les tires de pollastre i les daurem per tots costats. Reservem sobre paper absorbent.
3.- Treiem l'excés d'oli de la paella i posem totes les tires de pollastre. Afegim la salsa i deixem coure tot plegat uns minutes
4.- A l'hora d'emplatar, si veiem que la salsa queda molt espesa, afegiu-hi un rajolí d'aigua i remeneu-ho. Posar la resta de la salsa al damunt i...
A gaudir d'aquest pollastre tan saborós!!!
Bon Profit!!!

Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Juntes varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb moltes hores de dedicació i paciència i aquesta es la manera que tinc de preservar el seu llegat a la cuina. També he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aquí i d'allà i també amb Thermomix. Aquesta es la meva llibreta de cuina... Si sou servits BON PROFIT!!!!
dimecres, 14 de juny del 2017
Pollastre teriyaky
Etiquetes de comentaris:
carn,
pollastre,
salsa,
segon plat,
teriyaky
Ubicació:
Seo de Urgel, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Doncs mira....me l'apunto! Receptes com aquesta són les que agraden pel dia a dia....et fan la vida fàcil!
ResponEliminaPetonets,
Olga