dimecres, 14 de juny de 2017

Pollastre teriyaky

Hi han dies en que ens bloqueigem, i llavors, tirem de receptes que ens ha donat algú.
Aquesta recepta, me la va passar la meva jefa, i, llavors no li vaig fer molt de cas... Però avui, quan he anat al super, he vist la salsa en una estantería i no ho he duptat gens...
Comencem???
Els ingredients per a quatre persones son:
* 2 pits de pollastre tallats a tires.
* farina
* oli d'oliva verge extra
* salsa teriyaky (uns 100 ml)

Anem al lío!!!

1.- Posem a escalfar una mica d'oli en una paella.
2.- Enfarinem les tires de pollastre i les daurem per tots costats. Reservem sobre paper absorbent.
3.- Treiem l'excés d'oli de la paella i posem totes les tires de pollastre. Afegim la salsa i deixem coure tot plegat uns minutes
4.- A l'hora d'emplatar, si veiem que la salsa queda molt espesa, afegiu-hi un rajolí d'aigua i remeneu-ho. Posar la resta de la salsa al damunt i...

A gaudir d'aquest pollastre tan saborós!!!

Bon Profit!!!


1 comentari:

  1. Doncs mira....me l'apunto! Receptes com aquesta són les que agraden pel dia a dia....et fan la vida fàcil!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina