dilluns, 2 de març del 2015

Saltat de carxofes i gambes

Tenim dies, en els quals, ja no sabem que fer per menjar...  dies espessos,  que s'ens ennuvola el cap i s'ens tanca el cervell... 
I en dies d'aquestos, tens dues opcions... O tirar de Sant Google, o anar al super a mirar que pots fer...
Doncs bé...  avui a estat un d'aquells dies... 

He anat al super, i quan passava pel costat de la secció de verdures, m'han cridat l'atenció unes carxofes, i al passar per la banda dels congelats, he vist les gambetes en oferta, així que ho he comprat tot.. I després,  he tirat de Sant Google per veure com podia convinar els ingredients...
I aquest ha estat el resultat!!!

Els ingredients per aquest saltat, son:
  • 6 carxofes 
  • 250 g. de gambetes pelades
  • Alls
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge extra 
  • 1 llimona

Anem al lio!!!

  1. Treure les fulles dures de les carxofes, fins arribar al cor, treure els fils del mig i tallar-les en 6 trossos. 
  2. Ruixar-les amb el suc de la llimona perquè no és tornin negres i salpebrar-les al gust.
  3. Posar oli en una paella i sofregir lleugerament les carxofes. 
  4. Salpebrar les gambetes i afegir-les a la paella.
  5. Sofregir-ho tot una estoneta.
  6. Mentrestant, fer una picada amb els alls i el julivert i afegir-ho al saltat.
  7. Sofregir tot plegat un parell de minuts més i... 
A gaudir de la improvisació!!!

Bon profit!!!




6 comentaris:

  1. Respostes
    1. Si que ho és, Fem un mos!!!!
      Encara que la propera vegada hi afegiré daus de bacó o pernil salat
      Ptns
      Lourdes

      Elimina
  2. Aquest dies els tenim tothom!!! Sobretot al final d'una temporada......Quan acaba l'hivern sembla que s'acaben les idees.....arriba la primavera i l'estiu, canvies les receptes....però quan acaba l'estiu....passa el mateix!! Crec que ara estem així!!! Ja estem una mica cansats dels plats de l'hivern....
    Ah!! Per ser que no tenies idees.....t'has lluït!!! Molt bon plat!!!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo ultimament estic bastant espessa... em deu faltar la inspiració que tenia l'Avia Nuri...
      Moltes gràcies Olga!!!!
      Ptns i Salut!!!

      Elimina
  3. Una improvisació gènial.
    Avui que estic espessa i migranyosa, si quan arribi a casa hi trobo gambetes, em sembla que te la copiaré!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina