diumenge, 23 de març del 2014

Filet de porc farcit al forn

És Diumenge, fa fred i molt de vent... Sembla que aquesta primavera, no vol acabar d'arribar mai...
Així, que he estat navegant per sant google, per buscar receptes i fusionar-les a la meva manera... receptes, com sempre, fàcils de fer... i ves per on... he anat a parar al blog del amic Manel, La Gàl.lia Catalana... i seguint la recepta seva recepta (sempre al meu ritme, per això) hem fet un dinar de luxe i ben simple...

Us l'apunteu????

Els ingredients per a 2 persones son:

  • 1 filet de porc d'uns 500g. tallat de manera que quedi com un full.
  • 1/4 l. de vi d'Oporto
  • 1 grapat de panses sense llavors
  • 25 g. de pinyons
  • 3 patates tallades a làmines primes
  • 2 tomàquets
  • Oli
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • Mongetes de Santa Pau (per acompanyar)
Anem per feina!!!
  1. Primer de tot, posem les patates, salpebrades, en una safata al forn a 180º i les enfornem.
  2. Mentre, salpebrem el filet pels dos cantons, el farcim amb les panses i pinyons i ho enrotllem i lliguem per que no se surti res.
  3. Ho posem a sobre de les patates i afegim als cantons el tomàquet tallat per la meitat i salpebrat.
  4. Ho deixem coure uns 20 minuts, i afegim el vi d'Oporto.
  5. Ho girem i ho deixem uns 10 minuts mes.
  6. Treiem la peça del forn, li tallem el cordill.
  7. Ho tallem a rodanxes, emplatem junt a les patates, el tomàquet, les mongetetes i....
Ja podem gaudir d'un diumenge ventós de primavera!!!!

Bon Profit!!!


6 comentaris:

  1. En Manel és font d'inspiració de molts!!! I aquest plat, ben de diumenge! Petons!

    ResponElimina
  2. I tant... jo, quan no se que fer, miro que tinc a la nevera i busco a la meva llista de blogs de san google... i sempre en faig la meva adaptació, jejeje... tot depen del que tingui per la despensa...Moltes gràcies per la visita, Mònica!!!!
    Ptns i Salut!!!

    ResponElimina
  3. Un plat molt apropiat per aquest cap de setmana ventós, plujós i fred. M'hi apuntava amb els ulls tancats. Petons

    ResponElimina
  4. OOOhh!! Un farcit de panses i pinyons? M'encanta!! M'agrada molt aquest plat!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les panses i els pinyons son ideals per fer farcits...
      Gràcies per la visita Olga!!!!
      Salut!!!

      Elimina