diumenge, 31 de març de 2013

Bacalla i tomaquets confitats amb patata

Ja s'acaba la Quaresma, però encara hi soc a temps de fer la meva petita aportació, no?
Així que avui, diumenge m'he decidit a fer aquest bacallà confitat...

Comencem?

Els ingredients per a dues persones son:
  • 4 talls de bacallà dessalat
  • 2 patates
  • 4 tomàquets madurs
  • 4 alls
  • 1 l. d'oli d'oliva
  • Sal
  • Sucre.
Anem al lio!!!

  1. Tallem les patates a trossos petits i els posem a bullir amb aigua i sal fins que estiguin cuites.
  2. Posem a confitar el bacallà, en una cassola, amb l'oli i els alls pelats a foc baix (la temperatura de l'oli es la adequada, quan al voltant dels alls surten unes petites bombolles) durant uns 15 ó 20 minuts.
  3. A part, pelem els tomàquets, els hi treiem les llavors i els tallem a trossets, agafem oli de confitar el bacallà, afegim sucre, sal i els alls i ho confitem durant uns 15 minuts.
  4. Per ultim, escorreguem les patates, les xafem amb una forquilla i li afegim oli del bacallà per amorosir-lo.
  5. Muntem el plat, amb la patata, el bacallà i el tomàquet, ho enfornem uns 5 minuts i...

A despedir la Quaresma amb alegria!!!

Bon Profit!!!


2 comentaris:

  1. Molt bo! a mi m'agrada molt també amb melmelada de pebrot vermell .......

    ResponElimina
    Respostes
    1. tindré de provar-ho la propera vegada.
      Gràcies per la visita Manel.
      Ptns
      Lourdes

      Elimina