Així que avui, diumenge m'he decidit a fer aquest bacallà confitat...
Comencem?
Els ingredients per a dues persones son:
- 4 talls de bacallà dessalat
- 2 patates
- 4 tomàquets madurs
- 4 alls
- 1 l. d'oli d'oliva
- Sal
- Sucre.
- Tallem les patates a trossos petits i els posem a bullir amb aigua i sal fins que estiguin cuites.
- Posem a confitar el bacallà, en una cassola, amb l'oli i els alls pelats a foc baix (la temperatura de l'oli es la adequada, quan al voltant dels alls surten unes petites bombolles) durant uns 15 ó 20 minuts.
- A part, pelem els tomàquets, els hi treiem les llavors i els tallem a trossets, agafem oli de confitar el bacallà, afegim sucre, sal i els alls i ho confitem durant uns 15 minuts.
- Per ultim, escorreguem les patates, les xafem amb una forquilla i li afegim oli del bacallà per amorosir-lo.
- Muntem el plat, amb la patata, el bacallà i el tomàquet, ho enfornem uns 5 minuts i...
A despedir la Quaresma amb alegria!!!
Bon Profit!!!
Molt bo! a mi m'agrada molt també amb melmelada de pebrot vermell .......
ResponEliminatindré de provar-ho la propera vegada.
EliminaGràcies per la visita Manel.
Ptns
Lourdes