I des de llavors que l'Hospital ho ha estat fent, oferint a tothom aquest preuat nèctar.
La malvasia es un vi dolç de uns 15º, que junt amb altres moscatells, es considera un vi de postres.
Te un aroma a panses, fruits secs, mel i préssec... i pensant en aquests aromes hem decidit de fer una macedònia, per poder regar-la amb aquest preuat tresor que tenim a Sitges...
Comencem???
Els ingredients per a 4 persones:
- 1 plàtans
- 2 préssecs en almívar
- 10 maduixes
- 1 pera
- 20 grans de raïm
- 1 poma
- el suc de 4 taronges
- Sucre al gust ( jo li he afegit 5 cullerades de postres al suc de taronja)
- Malvasia de Sitges
Anem per feina!!!
- Rentar i tallar totes les fruites a daus regulars, exprémer les taronges i afegir el sucre.
- Posar-les totes en un bol. Remenar i regar amb el suc de taronja.
- Pels mes grans i podem afegir una mica de moscatell o si voleu, l'acompanyeu amb una copeta i...
A gaudir de les postres sitgetanes!!!
Bon Profit!!!
Quina macedonia més colorida t'ha quedat!
ResponEliminaun postre ben sa i que sempre entra!
ptns!!
I si es freaquet molt millor!!
EliminaGràcies Fórmules Culinàries, Ptns
Lourdes.