dilluns, 1 d’abril de 2013

Filet de porc Wellington

I avui ja s'ha acabat la Quaresma, i per celebrar-ho hem decidit fer un bon plat de carn... que sembla que la teníem prohibida fins ara!!! 3:)
D'aquest plat hi han moltes variacions, i aquesta es la meva versió...

Anem per feina:

Els ingredients per a dues persones son:
  • 1 filet de porc
  • 1 placa de pasta de full
  • 100 g. de xampinyons laminats
  • 1 ceba ratllada
  • 1 dent d'all picat
  • 70 g. de paté de foie
  • 50 g. de daus de fuet
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Ou, per pintar la pasta de full
  • patates fregides palla, per acompanyar

Som-hi doncs!!!

  1. En una paella amb oli, sofregim l'all i la ceba, i quan ja estigui mig daurada, afegir els xampinyons i el fuet i deixem coure tot plegat fins que estigui ben tou. Reservem.
  2. En un altre paella, segellem el filet per tots cantons, salpebrem i reservem.
  3. Escalfem el forn a 210°
  4. Estirem la pasta de full i posem la meitat del farcit, uns trossos de foie i el filet, i acabem de posar la resta de foie i el farcit.
  5. Enrotllem la pasta de fill, segellant tots els cantons perquè no s'escapi el farcit ni el suc.
  6. El posem cap per avall i decorem amb els retalls que han sobrat.
  7. Pintem amb ou batut i enfornem fins que estigui daurat (uns 20-25 minuts) í...
Tornem a la normalitat amb alegria!!!

Bon Profit!!!




10 comentaris:

  1. Això d'embolicar la carn amb pasta de full trobo que ha d'estar boníssim!!! Guardo la recepta per sorprendre una dia als de casa!!! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs espero que els sorprenguis de debó!!!
      Ptns.
      Lourdes.

      Elimina
  2. Aquesta és d'aquelles receptes de festa grossa, t'ha quedat maquíssim aquest filet!

    ResponElimina
  3. Aquest plat s'haurà de provar!!!! De moment, només he cuinat la carn picada amb pasta de full.....Ha arribat l'hora de fer-ho com tu!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure que tel et surt.
      Ptns i salut Olga!!!
      Lourdes

      Elimina
  4. Jeje!! ben fet!! que de tant de bacallà i bunyols ja n'estem una mica farts!
    Ara la carn entra la mar de bé!
    A mi també m'agradaria provar la carn amb pasta de full, de ben segur que està molt bó!
    ptns!!

    ResponElimina
  5. Ostres quin festival!! Això si que es celebrar la fi de la cuaresma.
    Me l'apunto

    ResponElimina