A casa, sempre hi ha a la nevera oli d'all i julivert. Es un recurs que sempre fem servir per amanir tot tipus de plat, tant de carn com de peix... I avuí l'hem afegit a unes sipietes i han quedat... Mmmmm!!!!
Els ingredients per a quatre persones son :
*8 sípies petites.
*oli d'oliva verge extra
* alls
*julivert.
Anem al lío!!!
1.- Rentem i sequem les sípies.
2.- Les netegem, trèiem les aletes i els tentacles i els hi fem uns talls per que quedin planes.
3.- Fem l'oli d'all i julivert triturant els alls amb el julivert i l'oli i reservem.
4.-Escalfem la planxa a temperatura màxima i daurem la sípia pels dos costats fins que s'evapori l'aigua que deix anar. No cal posar sal.
5.- Afegim l'oli i...
A gaudir d'un sopar ben bo!!!
Si sou servits, Bon Profit!!!

Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Juntes varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb moltes hores de dedicació i paciència i aquesta es la manera que tinc de preservar el seu llegat a la cuina. També he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aquí i d'allà i també amb Thermomix. Aquesta es la meva llibreta de cuina... Si sou servits BON PROFIT!!!!
dijous, 15 de febrer del 2018
Sípia a la planxa amb oli d'all i julivert
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada