Avuí toca peix per sopar. I per no sentir als de casa que sempre toca el mateix, he decidit de fer-lo diferent... amb una salseta d'alls tendres, que ha quedat molt suau i crec que tant quedarà bé amb peix com amb carn...
Som-hi???
Els ingredients per a quatre persones son:
* 4 filets de bacallà al punt de sal
* 400 ml de nata líquida sense lactosa
* 1 manat d'alls tendres
* oli d'oliva
* sal i pebre negre molgut
Us explico la recepta???
1.- Escalfem el forn i posem el bacallà a 180° durant uns 15 minuts.
2.- Mentrestant, tallem a rodanxes els alls tendres i els sofregim amb oli.
3.- Quan ja estan daurats, afegim la nata i deixem reduir una mica.
4.- Rectifiquem de sal i pebre.
5.- Retirem el bacallà del forn, emplatem, salsegem per sobre i...
Si sou servits, Bon Profit!!!

Aquest blog es un homenatge a la meva mare, l'Avia Nuri. Juntes varem fer un repertori de les receptes que havia fet al llarg de la seva vida... Son moltes les receptes de l'Avia, receptes que fan xup-xup, sobre tot amb moltes hores de dedicació i paciència i aquesta es la manera que tinc de preservar el seu llegat a la cuina. També he anat introduint receptes meves, que he anat agafant d'aquí i d'allà i també amb Thermomix. Aquesta es la meva llibreta de cuina... Si sou servits BON PROFIT!!!!
dimecres, 22 de novembre del 2017
Bacallà amb salsa d'alls tendres
Etiquetes de comentaris:
alls tendres,
bacallà,
nata,
peix,
plat unic,
segon plat,
sense lactosa
Ubicació:
La Seu d'Urgell, España
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
MMMm....quina salseta més bona i suau ha de ser! M'encanta!
ResponEliminaPetonets,
Olga