dimecres, 22 de novembre del 2017

Bacallà amb salsa d'alls tendres

Avuí toca peix per sopar. I per no sentir als de casa que sempre toca el mateix, he decidit de fer-lo diferent... amb una salseta d'alls tendres, que ha quedat molt suau i crec que tant quedarà bé amb peix com amb carn...

Som-hi???

Els ingredients per a quatre persones son:
* 4 filets de bacallà al punt de sal
* 400 ml de nata líquida sense lactosa
* 1 manat d'alls tendres
* oli d'oliva
* sal i pebre negre molgut

Us explico la recepta???

1.- Escalfem el forn i posem el bacallà a 180° durant uns 15 minuts.
2.- Mentrestant, tallem a rodanxes els alls tendres i els sofregim amb oli.
3.- Quan ja estan daurats, afegim la nata i deixem reduir una mica.
4.- Rectifiquem de sal i pebre.
5.- Retirem el bacallà del forn, emplatem, salsegem per sobre i...

Si sou servits, Bon Profit!!!


1 comentari: